Magasinet M!

Pigernes bekendelser: - Han kyssede mig og pigen ved siden af begyndte at åbne min skjorte

Læs Annes våde historie om en helt normal morgen, som pludselig udviklede sig til en trekant.



Pigernes bekendelser: - Han kyssede mig og pigen ved siden af begyndte at åbne min skjorte

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 133):

Liderlig morgen-trekant

Jeg havde i et stykke tid haft et crush på min venindes ven Jacob. For et par uger siden holdt min veninde så en fest i sin lejlighed, hvor Jacob også var med. Han og jeg endte med at flirte, men vi var ikke sammen på selve aftenen. Næste morgen opdagede jeg, at jeg havde glemt min mobil til festen, så jeg cyklede straks bagstiv derhen for at finde den. Jeg ringede på døren, og der blev åbnet. Det var så Jacob, der havde overnattet på min venindes store sofa sammen med en pige, som han åbenbart havde scoret, efter jeg var gået. 

Først blev jeg ret fornærmet, da jeg kom ind og så Jacob og den anden pige ligge halvnøgne sammen på sofaen. Men da Jacob smilede og sagde: "Kom herover, smukke", mens han klappede med hånden ved siden af dem, kunne jeg alligevel ikke stå for hans frækhed. Jeg gik derover, og Jacob begyndte at kysse mig - først forsigtigt, men ret hurtigt blev det voldsommere. Pigen ved hans side begyndte at knappe min skjorte op imens, og ja... så endte jeg med at dyrke morgensex med både ham og hende. Uheldigvis vågnede min veninde og kom ind midt under akten - og lad os bare sige, at hun ikke ligefrem var henrykt over at finde en liderlig trekant på sin sofa. Det tog lidt tid, inden vi blev gode venner igen...

- Anja, Jelling

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce