M!

Pigernes bekendelser: "Han slikkede mig så englene sang og gav mig finger til jeg troede jeg skulle eksplodere"

Læs den frække historie, og lær' dig selv et trick eller to.

Pigernes bekendelser: "Han slikkede mig så englene sang og gav mig finger til jeg troede jeg skulle eksplodere"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (fra magasin 113):

SÅ TAG MIG DOG!

Jeg har lige fået mit livs første G-punktsorgasme! Jeg troede ellers aldrig, jeg skulle få én, men det viser sig nu, at det bare var fordi, min uduelige ekskæreste var, nå, ja; uduelig.

Men heldigvis mødte jeg Michael, og efter at have flirtet med ham i byen nogle gange, tog han med mig hjem en fredag, hvor mine forældre var i sommerhus. Det endte faktisk med, at han blev helt til søndag morgen, for lørdag formiddag skete dette helt vidunderlige orgasme-mirakel.

Han havde tirret mig i næsten en time, indtil jeg var så liderlig, at jeg nærmest tiggede om, at han skulle tage mig. Først havde han givet mig bind for øjnene og bundet mine hænder over mit hoved. Så kildede han mig over det hele, slikkede mig, så englene sang, og gav mig finger, til jeg troede, jeg skulle eksplodere. Da han omsider gik i gang med at bolle mig, gik der ikke mere end 8-10 minutter, før jeg fik en orgasme! Det var så vildt, at jeg begyndte at græde, og min krop rystede nærmest helt ukontrolleret!

Senere gav han mig endnu én, og inden han gik søndag morgen, var vi blevet kærester... Tak, Michael - you're the king, baby!

Anne, Sønderborg

Del