Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Jeg åbnede min cardigan, så de begge kunne se mine bryster"

Læs Heidi's frække historie fra en uforpligtende tur på hotel, hvor et par fremmede fyre sørgede for den ultimative omgang.En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin, var når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem:

Dobbelt op på hotellet

Jeg har igennem længere tid haft en fræk fantasi om at dyrke sex med to fyre på samme tid. Eftersom jeg ikke ønskede, at det skulle være to fyre, jeg kendte, oprettede jeg en profil inde på dating.dk. 

Til min store overraskelse væltede det snart ind med gode tilbud, og en dag var der et ret sødt brev fra en fyr, som havde vedhæftet et billede af ham selv og hans kammerat. De var begge relativt lækre og veltrænede, så efter vi havde mailet lidt frem og tilbage, aftalte vi at mødes. De havde booket et lækkert hotelværelse til formålet, og det var så meningen, at jeg skulle dukke op. 

Da klokken var 21.20 bankede jeg på døren. Jeg satte mig først på sengen, hvor de tilbød mig champagne, imens vi chitchattede for at komme den lidt akavede stemning til livs. Den ene satte sig ved siden af mig, imens den anden tog plads i en lænestol overfor. Efter lidt tid lod jeg mine ben glide til side, så ham overfor kunne se, at jeg ikke havde trusser på under min nederdel. Samtidig åbnede jeg min cardigan, så de begge kunne se mine bryster igennem den gennemsigtige chiffontop. 

De begyndte snart at have svært ved at føre en samtale, og der gik da heller ikke længe, før ham ved siden af mig begyndte at tage på mine bryster. Samtidig kom ham den anden over og lagde sig på knæ foran mig, imens han lod sine hænder glide op ad mine ben, mine lår og videre op under min nederdel. 

Jeg var allerede våd, så da han stak to fingre op i mig, gik der ikke lang tid, før jeg fik mit tøj af og kom helt ned at ligge på sengen. Derfra gik der megaporno i den, og jeg blev bollet forfra, bagfra, mellem brysterne, i munden og på alle leder og kanter i de følgende to timer. Det var en super fræk oplevelse, og jeg kan kun anbefale andre piger også at prøve sådan en omgang!

Heidi, Karlslunde

ANNONCE
Del

Seneste nyt