Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Jeg blev tændt lige med det samme og lod ham stikke to fingre op i mig"

Læs her, hvordan Helle blev forkælet af hendes bolleven.Pigernes bekendelser: "Jeg blev tændt lige med det samme og lod ham stikke to fingre op i mig"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem:

Sidste weekend havde jeg en superfræk oplevelse! Min bolleven havde været ude at rejse i to måneder, så da han var på vej tilbage til Danmark, var jeg godt klar i trussen. Jeg glædede mig til at se ham og havde brugt hele lørdag formiddag på at gøre mig lækker, barbere mis osv.

Hans kammerat skulle samle mig op på vejen, så vi kunne hente min bolleven i lufthavnen. Det ringede på døren, og jeg løb ned ad trapperne. Men da jeg åbnede døren, stod min bolleven udenfor med et smørret grin og kyssede mig ind i opgangen igen. Han ville åbenbart overraske mig, og ud fra hans måde at kysse mig på havde han vist også savnet mig. Han begyndte at tage på mine bryster og lod hånden glide op under min nederdel. Jeg blev tændt lige med det samme og lod ham stikke to fingre op i mig, så han gav mig finger med den ene hånd og klemte om mit bryst med den anden. Jeg blev SÅ liderlig og tiggede ham om at kneppe mig lige dér i opgangen. Det gjorde han så! Jeg røg ind over gelænderet, så han kunne tage mig bagfra - hårdt og hurtigt. SÅ frækt! Heldigvis var der ingen af mine naboer, som kom hjem lige dér...

Helle, Århus

ANNONCE
Del

Seneste nyt