Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Jeg førte mine bikinitrusser til side og skulle til at stikke den ind"

Få hele historien om en familietur til svømmehallen, der udviklede sig til noget af en våd affære.Pigernes bekendelser: "Jeg førte mine bikinitrusser til side og skulle til at stikke den ind"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 124):

Det hele startede, da min kærestes og min familie planlagde at tage i svømmehallen sammen. Jeg havde med vilje taget en lille bikini med, da det jo hurtigt kunne gå hen at blive lidt kedeligt med to familier i bagagen. Min kæreste kiggede med flirtende øjne på mig, da han så bikinien. Men vi kunne jo ikke så godt gøre det i familiebassinet... 

Da vi havde svømmet rundt og pjattet lidt i en halv times tid, satte jeg mig hen over min kæreste i vandet. Vi sad og gyngede lidt, og 'tilfældigt' strejfede jeg bulen i hans badebukser. Han kørte hånden over mit bryst og kyssede mig på halsen. Livredderen stod lige bag os, da jeg åbnede min kærestes badeshorts. Jeg førte mine bikinitrusser til side og skulle til at stikke den ind, da hans mor pludselig kom over og spurgte, hvem vi bagtalte. Vi grinte, og jeg førte ham ind i mig, mens hun var lige ved siden af os. Min kæreste prøvede at få mig til at sidde stille, men jeg glemte både livredderen, de mange børn og hans mor og begyndte derfor at ride ham. Sjovt nok forsvandt hans mor lidt efter. Mens han var oppe i mig, svømmede vi over til en plante, som skjulte os lidt. Her dykkede jeg under vandet og begyndte at give ham blowjob. Det blev sværere og sværere at skjule,hvad vi lavede, så vi løb med håndklæder om livet ud til herreomklædningen og videre ind på toilettet, hvor ingen heldigvis så os. Jeg låste døren og bad ham om at sætte sig på toilettet. Så red jeg ham for alvor, så ingen mennesker i nærheden kunne være i tvivl om, hvad vi lavede. Bagefter gik vi begge forpustede og tørre ud til bassinerne igen. Der gik meget lang tid, før jeg kunne se hans mor i øjnene igen.

Lisa, Eskilstrup

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE