Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Jeg stønner, at han bare skal kneppe mig, så hårdt han kan"

Læs her, hvordan Katja udnyttede lidt alenetid med sin kæreste til en hed omgang sex i 2'eren.

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem:

Min kæreste og jeg havde været på besøg hos mine forældre nogle dage, og selv om vi havde bollet, før vi tog af sted, var det svært at holde sig i skindet. Så en dag blev vi hjemme, da de tog ud for at handle - så vi lige kunne få lettet trykket.

Da de er gået, lægger jeg mig på sengen kun iført t-shirt og venter på, at min kæreste er færdig i badet. Jeg når at falde lidt hen og vågner, da jeg mærker hans hænder på mine inderlår. Jeg lader, som om jeg sover videre, men skyder numsen lidt i vejret for at lade ham vide, at det kun er et spil. Han pirrer mig lidt mere og lader sine hænder og tunge glide kildende rundt på mine lår og min røv. Snart er jeg stang-liderlig, men han trækker bare min t-shirt op over mit hoved, så jeg ikke kan se - og fortsætter med at pirre mig. Snart stønner jeg som en sindssyg og er så liderlig, at jeg nærmest kravler op ad væggen. Så drejer han mig rundt igen, løfter min røv i vejret og trænger op i mig. Begge hans hænder er på min røv, og jeg stønner, at han bare skal kneppe mig, så hårdthan kan. Pludselig kan jeg mærke en finger på mit bagerste hul, og efter lidt tid stikker han den op i mig. Jeg er så liderlig, at jeg dårligt bemærker noget, og da han spørger, om han må tage mig i toeren, nikker jeg bare. Langsomt glider han op i mig, og efter noget tid kan han omsider kneppe mig rigtigt - helt i bund. Til min store overraskelse er det virkelig lækkert! Det har aldrig været en succes før, men denne gang var det superfrækt og virkelig godt! Bagefter snuppede vi igen et bad og nåede lige ned foran tv'et i stuen, inden mine forældre kom tilbage fra Kvickly. Suk. De skulle bare vide, hvad der netop var foregået på mit gamle værelse...

Katja, Vejle

ANNONCE
Del

Seneste nyt