Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Jeg var allerede så liderlig, at jeg bare ville mærke ham oppe i mig hurtigst muligt"

Læs historien om en hed tøsetur til Skagen.Pigernes bekendelser: "Jeg var allerede så liderlig, at jeg bare ville mærke ham oppe i mig hurtigst muligt"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem:

Mine veninder og jeg er lige kommet hjem fra en tøsetur til Skagen. Vi var på stranden hver dag og på Discoteque Hyttefadet næsten hver aften - og der var gang i den, skulle jeg hilse og sige!

En af dagene havde jeg spottet en ret lækker fyr på stranden og havde flirtet lidt med ham ved iskiosken. Samme aften så jeg ham på Hyttefadet, og da vi fik øjenkontakt, kom han over til mig. Uden at præsentere sig eller fyre en lam scorereplik af, tog han bare min hånd, kyssede mig på kinden og førte mig med ud på dansegulvet. Her begyndte vi at flirte helt vildt - stadig uden at tale sammen. Meget belejligt kom der et stille nummer, som vi rigtig kunne gnide os op ad hinanden til. Han holdt min ene hånd ind til sit bryst, så jeg pressede mine bryster imod hans hånd. Så vendte jeg mig om og gned min røv op ad hans skød og kunne mærke, at han hurtigt blev hård. Vi fortsatte sådan i næsten to timer på dansegulvet, og det er seriøst det længste, liderligste og mest spøjse forspil, jeg nogensinde har haft!

Da han endelig hev mig med udenfor, var jeg lettet ved tanken om forhåbentlig snart at få noget pik. Vi lavede lige et stop ved hans bil, hvor han greb et vattæppe og en pude, hvorefter vi gik ned på stranden. Her begyndte han igen at kysse og nusse mig, men jeg var allerede så liderlig, at jeg bare ville mærke ham oppe i mig hurtigst muligt. Så jeg tog hurtigt styringen, klædte mig af og lagde mig på alle fire på tæppet. Hurtigt smed han også sit tøj og trængte op i mig. Det var virkelig lækkert - med stjernerne og den friske havluft om min røv og fisse!

Bagefter pakkede vi sammen og kyssede farvel. Det var først på vej hjem til huset og tøserne, at det slog mig; vi fik aldrig sagt så meget som ét ord til hinanden!

Birgitte, Aabenraa

ANNONCE
Del

Seneste nyt