Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Pernille ligger på sengen og har listet dildoen ind i trussen"

Læs den frække historie om, hvordan syltetøj pludselig bliver sexet.Pigernes bekendelser: "Pernille ligger på sengen og har listet dildoen ind i trussen"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin, var når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem:

Sexet syltetøj

Mine to veninder og jeg skulle i byen og havde aftalt at dulle os op hjemme hos mig. Vi kaster os ombord i mit klædeskab og får prøvet det ene outfit efter det andet. Pludselig hiver Pernille en kasse ud af skabet og vender al indholdet ud på sengen.

De hviner begge højt, og vi begynder alle at skrupgrine. Indholdet er nemlig alle mine pikante hemmeligheder: Frækt undertøj, lakstøvler, plys-håndjern og fire dildoer. Snart står Pernille i sort undertøj og hofteholder og fniser, at "hun sgu bare mangler en pisk". 

Så skråler vi med på Lady Marmelade, mens vi bruger dildoerne som mikrofon. Og så sker det. Min stakkels bror har banket på døren og træder ind. Han ligner én, som lige har set et spøgelse. Pernille ligger på sengen og har listet dildoen ind i trussen.

Han kigger på Anne og mig, som prøver på at dække vores bryster og gennemsigtige underkjoler med arme og - ja - dildoer. Der går en evighed, inden han får fremstammet: "Jeg havde jo lovet at give jer et lift ind til byen". Ok, det var måske et chok at se hans lillesøster sådan, men han ordnede Pernille senere på natten. Så ingen skal have ondt af ham.

Trine, Roskilde

ANNONCE
Del

Seneste nyt