Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Præcis 42 minutter senere trængte han op i mig og tog mig på køkkenbordet"

At møde gamle kollegaer kan nemt sætte ild i tingene.Pigernes bekendelser: "Præcis 42 minutter senere trængte han op i mig og tog mig på køkkenbordet"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 118):

For et par uger siden rendte jeg ind i en gammel kollega, og selvom vi bare smalltalkede, var der ligesom lidt flirt i luften, og det endte med, at vi udvekslede telefonnumre. Så da han skrev til mig et par dage efter, skyndte jeg mig at skrive tilbage, og i løbet af en uges tid sms'ede vi frem og tilbage - indtil det udviklede sig til en regulær sms-flirt. I løbet af et par timer gik vi fra at skrive nobelt og små-flirtende, til at vi begge nærmest udpenslede vores frække fantasier over for hinanden. Til sidst var jeg så liderlig, at jeg bare tog chancen og skrev, om 'han ikke havde lyst til at komme over og ordne mig?'. Det havde han! 40 minutter senere stod han nyvasket og lystig foran min hoveddør - og præcis 42 minutter senere trængte han op i mig og tog mig på køkkenbordet! Bare lige på og råt uden så meget snak og langsommeligt forspil. Det endte med, at han blev hele natten,og jeg var pænt øm i mit underliv og i mine stænger næste dag, skulle jeg hilse og sige!

Kristinna, København

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce