Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Så vendte han mig om, gav mig håndjernene på og sagde, at jeg skulle straffes"

Læs her, hvordan den slemme stuepige blev straffet.Pigernes bekendelser: "Så vendte han mig om, gav mig håndjernene på og sagde, at jeg skulle straffes"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 122):

Sidst jeg havde fødselsdag, fik jeg - udover de sædvanlige Miss Sixty-jeans - en meget fræk gave af min kæreste. Vi havde længe snakket om at eksperimentere med lidt rollespil, men vi havde ikke fået gjort så meget ved det. Indtil nu. For i pakken lå en megafræk stuepigeuniform, et par velcro-håndjern og en lille pisk!

Næste aften havde vi aftalt, at jeg skulle iføre mig uniformen, og så skulle han komme hjem og se, om jeg 'nu havde gjort ordentligt rent'. Det havde jeg selvfølgelig ikke, så han stillede sig meget bestemt foran mig, og imens han skældte mig ud for at være en slem stuepige, lagde han sine hænder på min røv og på mine bryster. Så vendte han mig om, gav mig håndjernene på og sagde, at jeg skulle straffes! Han lod pisken glide forsigtigt op og ned ad mine lår, helt op til min allerede våde mis, inden han vendte mig om igen og slog mig forsigtigt på brysterne. Det gjorde lidt ondt, men til min overraskelse blev jeg mega-mega-liderlig! Sådan fortsatte han i evigheder, indtil jeg til sidst måtte trygle ham om at kneppe mig! Virkelig fræk fødselsdagsgave, siger jeg bare!

Louise, Herning

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce