Magasinet M!

Pigernes bekendelser: "Tænk, at matematik-nørden skulle være så god til bryster"

Læs Tanjas historie om den nørdede fyr, som gav hende en ordentlig omgang på toilettet!

Pigernes bekendelser: "Tænk, at matematik-nørden skulle være så god til bryster"

En af de mest populære features i vores nu hedengangne magasin var, når pigerne krøb til korset og afslørede nogle af deres frækkeste sex-historier. Vi synes, nogle af dem fortjener et gensyn - og det her er en af dem (bragt i magasin nummer 110):

Frække nørder

Min veninde og jeg var ret slemme her forrige weekend... Vi havde drukket os godt fulde og var taget i byen for at fyre den af. Desværre var der bare ingen lækre fyre, vi kunne flirte med, hvilket førte til en lille diskussion omkring fyre og intellekt! Sådan noget med, om vi kunne tænde på intelligens og humor i stedet for gode kroppe og fedt tøj. Det endte med, at vi indgik en aftale om, at vi hver især havde én time til at finde den sødeste, sjoveste og klogeste fyr - og så var det lige meget, hvordan han så ud. Bagefter skulle vi så mødes i baren med hver vores fyr og blive enige om, hvilken af vores fyre som var den sødeste/sjoveste/klogeste. Taberen skulle så give drinks resten af aftenen.

Der gik ikke lang tid, før jeg rendte ind i en fyr fra mit gymnasium, som, jeg vidste, var både sød og dygtig - men også ret nørdet rent udseendemæssigt.

En time senere havde jeg vundet vores væddemål, men der var sket noget overraskende undervejs; jeg var begyndt at tænde på ham! Faktisk tændte jeg så meget på ham, at jeg hev ham med ud på handicaptoilettet, hvor vi begyndte at kysse i mørket. Det viste sig, at han kyssede vildt godt, og jeg blev hurtigt temmelig liderlig. Så jeg hev min top af, tog hans hænder og lagde dem på mine bryster, hvorefter han gav dem en chokerende god omgang! Tænk, at matematik-nørden skulle være så god til bryster! Nå, men godt liderlig som jeg var, hev jeg mine strømpebukser og trusser af, hev min nederdel op om livet, og lænede mig ind over håndvasken. Han blev helt vild, tog mig om røven og gik i gang med at kysse mine balder. Så fandt jeg et kondom frem, fik det fumlet på ham, hvorefter han bollede mig bagfra. Det var en virkelig overraskende frækoplevelse, selvom jeg dog hverken har fortalt det til min veninde eller nogen på skolen efterfølgende...

Tanja, Valby

ANNONCE
Del

Seneste nyt