Magasinet M!

Pigernes pinligste sexhistorier

Kvinder vil gerne have os til at tro, at de har styr på det hele. Men det er ikke altid tilfældet, når det gælder sex...

Pigernes pinligste sexhistorier

Et blowjob og et spark i hovedet
"Jeg havde taget en fyr med hjem fra byen, og vi skulle til at lave en 69'er. Men da vi var ved at indtage vores positioner, kom jeg til at sparke ham i hovedet, så han fik næseblod. Heldigvis var han så fuld, at han ikke opdagede blodet. Han sad bare og gloede lidt, og så fortsatte vi, hvor vi slap. Jeg har faktisk været sammen med ham flere gange siden, og jeg har sparket ham i hovedet hver gang. Jeg har ikke helt styr på mine bevægelser."
Agnete, 25 år

 

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

"Åh ja! Åh ja... Åh... Zzz..."
"Det var en af de første gange, jeg var i seng med min daværende kæreste, og vi var i gang med forspillet. Eller... Jeg tror i hvert fald, det var det, han lavede. Men det gik simpelthen så langsomt, at jeg faldt i søvn midt i det hele. Den var lidt svær at bortforklare, da han vækkede mig."

Line, 24 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Trusseslikkeren
"Min kæreste bor stadig hjemme, og en weekend, hvor jeg var på besøg hos ham, skulle vi selvfølgelig knalde. Vi havde lukket døren til hans værelse forsvarligt og var musestille, så hans familie ikke kunne høre os. Bagefter skulle vi ud i køkkenet og spise frokost med de andre, men jeg kunne simpelthen ikke finde mine trusser. Derfor tog jeg bare resten af mit tøj på. Da jeg kom ud i køkkenet, så jeg, at min kærestes hund lå lige foran frokostbordet og slikkede på min g-streng foran hele familien. Jeg kunne dø!"
Julie, 20 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

"Er vi startet?"
"Gennem gymnasiet holdt jeg på min mødom, men så skulle det også være. En aften, hvor min kæreste og jeg havde gang i noget seriøs petting, sagde jeg til ham, at jeg var klar. Han svarede: "Jeg er allerede inde i dig." Ups!"

Charlotte, 21 år

Pigernes pinligste sexhistorier

En meget mærkelig lyd
"En dag skulle jeg hente min bil hos mine forældre, efter jeg var flyttet hjemmefra. Jeg havde også en masse kasser stående hos dem, så jeg to nogle stykker og satte dem ind i bilen. På vej hjem kunne jeg pludselig høre en mærkelig lyd fra bilen. Jeg blev bekymret, så jeg holdt ind til siden og slukkede motoren, men lyden var der stadig. I det samme kom en betjent kørende, og jeg fortalte ham om problemet. Efter lidt tids undersøgen sagde betjenten: "Jeg, øh... tror, jeg har fundet problemet." I hånden havde han min 20 cm lange vibrator, som han havde fisket op af en af kasserne. Jeg kunne se, han holdt et grin tilbage, og rød i hovedet sagde jeg tak og kørte videre. I bakspejlet kunne jeg se betjenten holde sig på maven og bøje sig forover i et latterbrøl. Han har helt sikkert fortalt historien, da han kom tilbage på politistationen."
Cecilie, 22 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Tør i toeren
"Jeg arbejder for et politisk parti, men knalder lidt med en fyr fra et andet. En aften delte vi en taxa hjem til ham, fordi vi havde aftalt en omgang analsex. Derfor stormede vi direkte ind i soveværelset, hvor jeg hev en glidecreme op af tasken. Nogle timer senere vågnede jeg og skyndte mig at pakke mine ting. Jeg kiggede efter glidecremen, men kunne ikke se den. Mærkeligt nok lå den i min taske, selvom jeg ikke havde puttet den derned igen. Jeg kiggede på natbordet, hvor der stod noget helt andet: Den saltvandsspray, jeg plejer at komme i håret. Glidecremen havde altså aldrig været oppe af tasken. Jeg syntes også, det var mærkeligt, at den skulle sprayes på..."
Stine, 26 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

En våd, våd morgen
"En morgen vækkede min kæreste mig tidligt, fordi han gerne ville have en quickie, inden vi tog på arbejde. Jeg var ret træt, men glemte hurtigt kroppens signaler, da han havde tændt mig, og vi var godt i gang. Til sidst red jeg ham og fik en fantastisk orgasme. Men så opdagede jeg, at jeg var MEGET våd. Til min store fortrydelse gik det op for mig: Jeg havde tisset på min kæreste! Ad!"

Mette, 24 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Dildokasse på afveje
"Mine forældre hjalp mig med at flytte mine ting fra mit kollegieværelse til en lejlighed. Jeg er 26 år, så jeg har samlet en del 'elektroniske hjælpemidler' gennem tiden. Jeg havde dog ikke tænkt over, at de alle sammen lå i én kasse, som min far begyndte at bære ud gennem fælleskøkkenet. Pludselig stoppede han op midt mellem fem af mine mandlige bofæller, fordi kassen var begyndt at vibrere. Han rodede den igennem for at finde den vibrator, der var blevet tændt. Til sidst tog han min største dildo - 'Kaninen' - og løftede den op i luften, mens han triumferende råbte: "Jeg fandt den!" Jeg var SÅ glad for, at jeg skulle flytte!"
Maria, 26 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Det er jo ikke næsen, han skal bruge
"Det var en rigtig fræk stemning i soveværelset, og jeg var ved at give min kæreste et handjob. Pludselig slog jeg den største prut nogensinde. Han var faktisk ret ligeglad og ville bare gerne fortsætte. Men jeg var så flov, at jeg ikke kunne."
Melissa, 21 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Skal vi lege Kluddermor? Nej?
"Efter en tur i byen havde jeg taget en fræk fyr med en tungepiercing med hjem. Jeg er selv rigtig glad for piercinger og har en del, så jeg syntes, det var rigtig fedt. Derfor skulle jeg selvfølgelig slikkes af ham, da vi kom hjem. Desværre sad hans tungepiercing pludselig fast i den ring, jeg har i min ene kønslæbe. Åh nej! Vi prøvede længe at få den ud, men vi var helt viklet ind i hinanden. Til sidst måtte jeg ringe til min veninde, der grinende hjalp os. Jeg så ham aldrig igen."
Annika, 23 år

 

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

1 stk. mødom på køkkengulvet
"Jeg havde sex med en fyr, som jeg så nogle gange. Jeg var ikke jomfru, men af en eller anden grund havde jeg ikke rigtig mistet min mødom endnu. Det fandt jeg ud af den dag, da vi havde sex i køkkenet. Han havde bøjet mig frem og tog mig bagfra, og jeg kunne godt mærke, der var modstand. Det gjorde lidt ondt, men var samtidig virkelig dejligt. Pludselig stoppede han og sagde: "Hvad fanden...?" Da jeg kiggede ned, sejlede hele køkkengulvet i blod. Pinligt!"
Lisa, 24 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Mmm, flødeskum...
"Det der madsex har længe været på tale hjemme hos os, så en nat i sengen strøg jeg ud i køkkenet og hentede en dåse flødeskum. Jeg sprayede den ud over hans pik og slikkede det af, men det smagte underligt. Jeg tænkte, det nok var hans hud, der fik flødeskummet til at smage anderledes, så jeg fortsatte. Desværre blev det værre og værre, så til sidst gik jeg op og tændte lyset. Min kærestes skridt var dækket af grønt flødeskum med mug! Jeg havde dårlig mave hele natten."
Kristina, 21 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Sladrehanken
"Min kæreste og jeg står uden lejlighed i øjeblikket, og derfor er vi flyttet hjem til hans forældre for en kort tid. Der sover vi i stuen sammen med hans forældres papegøje, Charlie. Efter en uges tid sad vi en aften og spiste aftensmad, da Charlie begyndte at skrige. Derefter mumlede han, og vi kunne ikke rigtig høre, hvad det var, han prøvede at sige, men det lød, som om han havde ondt. Skrigene blev højere og højere, og pludselig råbte Charlie: "ÅH JA, ÅÅÅH JA, SKAT!". Min svigerfar løb ud af lokalet, mens han skreg af grin, og min svigermor sad bare helt ubevægelig tilbage. Behøver jeg sige, jeg blev rød i hovedet?"
Camilla, 23 år

 

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Elevator-massage
"I sommerferien var min kæreste og jeg i London. På hotellet var der en elevator mellem restauranten på øverste etage og ned til lobbyen i stueetagen. En aften efter middagen tog vi elevatoren ned. Halvvejs nede stoppede elevatoren og blev fyldt med mennesker, så min ryg blev presset ind mod min kæreste. Jeg greb chancen og rykkede numsen godt bagud, hvilket hurtigt resulterede i en erektion. Derfor tog jeg hånden tilbage og masserede hans pik i et minuts tid, til vi var nede i lobbyen. Til min skræk opdagede jeg da, at min kæreste stod på min venstre side, og at jeg altså havde stået op ad en fremmed mand. Manden smilede til mig og gik ud, mens jeg var i chok. Jeg fortæller det aldrig til min kæreste!"
Sheila, 26 år

ANNONCE
Pigernes pinligste sexhistorier

Lækage i soveværelset
"Jeg tissede engang på gulvet under sex. Jeg aner ikke, hvad der skete - jeg stod bøjet over sengen, mens min kæreste tog mig bagfra, og pludselig løb det bare ud, og jeg kunne intet gøre for at holde det inde. Åh, jeg var så flov!"
Mia Maria, 27 år

 

Pigernes pinligste sexhistorier

Prut på afveje
"Det var sommer, og jeg var sammen med min bolleven i en meget varm taglejlighed. Derfor havde vi tændt en ventilator, som blæste ham på ryggen, mens vi havde analsex. Han blev ret ivrig, hvilket betød, at jeg pludselig slog en ordentlig prut - ligesom en skedeprut, men med numsen. Den var meget højlydt, og jeg syntes, det var virkelig pinligt, men han ignorerede det bare. Ventilatoren blæste prutten op i mit ansigt, og jeg var ved at kaste op, så jeg stak hovedet i puden, hvilket han meget forkert tog som et tegn på, at jeg nød det."

Anne, 25 år

ANNONCE
Del

Seneste nyt