Magasinet M!

Pigernes vildeste sexhistorier

Woman-læserne er vilde med at prøve noget nyt i sengen. Læs deres frækkeste historier her.

Pigernes vildeste sexhistorier

 Sex i det fri
"Jeg har engang haft sex i mit fitnesscenters pool. Vi troede, at ingen kunne se os, men nogle uger senere opdagede jeg, at de havde overvågningskameraer ved poolen, som kørte på nogle skærme ved disken. Ups!"

"Jeg havde engang sex med min nuværende kæreste i toget mod København. Jeg bandt hans trøje om lænden, så den dækkede min numse, og så satte jeg mig oven på ham, mens han sad på sædet. Det var vildt og vovet!"

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Frækt rollespil
"Min kæreste havde længe snakket om, at han altid havde jagtet nissepigerne på J-dag, men det var aldrig lykkes ham at score en, selvom han virkelig havde lyst til det. Så til hans fødselsdag (i december) havde jeg klædt mig ud som nissepige, og så overraskede jeg ham, da han kom hjem. Det var meget vellykket!

Vi har også prøvet at lave frække film - han filmede mig, både mens jeg legede med mig selv, og mens jeg gjorde ting ved ham. Det tænde ham helt vildt, og overraskende nok tændte jeg også ret meget på det."

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Sex med legetøj
"Min kæreste havde været på en mindre rejse. Den sidste dag skriver han en sms om morgen om, at han er ved at eksplodere - han vil have sex med mig nu! I løbet af dagen sender vi en masse frække sms'er til hinanden. Jeg sender nogle nøgenbilleder af mig til ham. Han beder mig om at "varme op" med min vibrator og sende et billede af det. Det gør jeg så. Da han endelig kommer hjem, har vi dejlig, romantisk sex i sengen. Senere på aften kører vi ud til et øde sted og holder bilen ved en parkeringsplads. Vi gør det på bagsædet, bagfra og imens jeg bruger vibratoren. Damn, det var en fræk dag!"

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Cybersex
"Min kæreste havde et arbejde, der gjorde, at vi ikke var i samme land i lange perioder. Der var Skype en god måde at holde kontakten (og gnisten). Det startede med, at jeg tog tøjet af foran skærmen, imens han onanerede foran sin skærm, så jeg kunne se ham blive hård. Så fortalte han mig, hvad han gerne ville se, og hvad han ville have mig til at gøre. Det var meget frækt. Jeg er overbevidst om, at Skype reddede vores forhold."

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Sex med en kvinde
"Jeg var i Spanien, og en aften mødte jeg en rigtig sød svensk pige på en bar. Vi dansede og drak og begyndte pludselig at lave bodytequilaer på hinanden. Vi var fulde og i godt humør, og det endte med, at jeg gik med hende hjem på hendes hotelværelse. Her kyssede vi i flere timer og begyndte at eksperimentere både med fingre og tunge. Vi er begge hetero, og aftenen var udelukkende et eksperiment, men et virkelig vellykket eksperiment. Der manglede dog en vigtig ting..."

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Fræk massage
"Det mest intime og skønne, jeg har prøvet, var, da min kæreste gav mig en flere timer lang intimmassage. Bare hans stærke hænder og masser af olie... Han tirrede mig, kildede, kyssede og masserede hårdt og blidt. Han gav mig massage mellem benene, strejfede min klit og fortsatte rundt om mit køn. Det hele endte i hed elskov med stearinlys i hele rummet. Så romantisk og dejligt, og det bragte os så tæt sammen. Det er en oplevelse, jeg tænker tilbage på med er stort smil på læben."

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Bind mig, elsk mig
"Jeg var på hotel med min tidligere kæreste. Vi fik lidt vin om aften, og så blev vi  mere og mere tændte. Han bandt et slips for mine øjne, så jeg ikke kunne se noget, og derefter bandt han mine hænder sammen. Vi endte med at have vild sex, hvor han styrede det hele, og det var den bedste sex, jeg nogensinde har prøvet."

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Sex med chokolade på
"Min eks og jeg havde talt om at have fræk madsex, og i mangel af chokoladesovs fandt vi en bøtte Nutella frem. Det var den mest akavede situation i verden, da jeg sad overskrævs på ham og med en spiseske forsøgte at sende end klæbrig klat Nutella i skridtet på ham, og jeg grinte så meget, at han til sidst blev slap.

Jeg fik dog taget mig sammen og prøvede at redde situationen ved at kæle lidt for ham og tage hans pik i munden. Jeg havde ingen ide om, hvor svær Nutella er at slikke af, og til sidst var der Nutella ALLE vegne. Vi måtte give op og gå i bad, og så brugte vi ellers en time på at skrubbe værelset og vaske lagner... Ikke en succes!"

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

 Jo flere, desto bedre
"Til en god julefrokost endte vi 5 kolleger i sengen sammen. Vi kyssede vildt og rørte hinanden alle steder. Det var frækt! Det ville jeg gerne opleve igen. Det har bragt os sammen på en pirrende måde."

"Jeg var på ferie med en veninde, og på en bytur mødte vi alt for tidligt om morgenen et par, der ejede en bar i den by, vi var i! De var begge superlækre, og før vi vidste af det, havde vi drukket alt for meget vin og sad i en taxa på vej hjem det dem. Vi anede ikke, hvad der skulle ske, eller hvad vi skulle forvente, vi levede bare i nuet! Vi endte i seng med parret, hvor vi deltes om manden, og han havde sex med os på skift. Det var den vildeste og hedeste sexoplevelse, jeg har haft."

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Tre er en fest
"Min fyr var i byen, og jeg var alene hjemme og ventede oppe på ham. Han var forsinket, så jeg skrev, om han ikke snart kom hjem, da jeg lå og holdt sengen varm. Jeg sendte ham endda et billede, så han kunne se, at jeg var trukket i det frække undertøj.

Da han var 3 timer forsinket, skrev han, at han endelig var på vej hjem, men han havde en overraskelse med til mig. Det viste sig, at han havde taget en pige med hjem. Der stod jeg så i mit undertøj og var godt sur, men det var indtil pigen kiggede på mig og sagde: "Hun er jo frækkere, end du sagde, da vi sad i byen." Og så gik hun hen og kyssede mig. Jeg kunne derfra godt regne ud, at hans overraskelse var en trekant med en pige, som tydeligvis tændte på mig. Den nat blev lige pludselig god!"

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Sjov i 2'eren
"Jeg kan godt lide at afprøve mine egne grænser, og så har jeg en svaghed for, at det godt må gøre lidt ondt under sex (S/M). Jeg havde egentlig ikke prøvet analsex, før jeg mødte min nuværende kæreste, men min udforskerlyst gjorde, at jeg da liiige blev nødt til at prøve det. Og nu har vi gjort det mange gange. En af de mest vellykkede gange var, da vi hjemme ved mig (jeg bor hjemme) en dag i marts tog tæppe og dyne med ud til en solplet i haven, hvor vi egentlig bare startede med at nusse lidt. Vi kom til at ligge i ske, og min kæreste begyndte at trække ned i vores undertøj. Og så endte det med, at vi dyrkede analsex i ske under en dyne i haven, hvor vi på ethvert tidspunkt kunne være blevet overrasket af min familie. Skide frækt!"

10 tips til analsex

ANNONCE
Pigernes vildeste sexhistorier

Sex er skønt - og sex skal helst være eksperimenterende. I hvert fald hvis man spørger Womans læsere. Og det er netop det, vi har gjort i den årlige sexundersøgelse.

Undersøgelsen viser, at hele 82 % af jer er vilde med at eksperimentere i sengen. De to mest almindelige ting, I prøver jer frem med, er sexlegetøj og analsex, som 64 % af jer har prøvet. Men også håndjern, SM og trekanter er med på jeres liste.

Klik videre for at læse deres historier

ANNONCE
Del

Seneste nyt