Magasinet M!

Pilou Asbæk i vampyrballade i første trailer til ny Stephen King-gyser Salem's Lot

En gyserfilm, der har været undervejs siden 2021.

Danske Pilou Asbæk får for alvor luftet vingerne i det internationale for tiden med alt fra store Hollywood-projekter til indie-film hist og her  - og nu er han snart på trapperne med en ny gyserfilm, som går under navnet Salem's Lot.

Salem's Lot er baseret på Stephen Kings roman af samme navn fra 1975, og vil blive produceret af ingen ringere end James Wan - som vi bedst kender fra blandt andre The Conjuring og Saw.

Filmen handler om en forfatter, der beslutter sig for at skrive en ny roman - for at få fred i hovedet og måske få ny inspiration, vælger han at flytte tilbage til sin barndomsby. 

Dog er hans projekt ikke bare lutter barndomsminder og nostalgi - der begynder at ske mystiske ting og alt er ikke helt, hvad det ser ud til.

Det stikker for alvor af, da byens beboere en efter begynder at blive forvandlet til vampyrer!

Pilou Asbæk optræder i filmen som en mindre birolle og kan også spottes i traileren - og bag kameraet ser vi også Gary Dauberman, som havde stor succes med at skrive de to nye IT-film. 

Salem's Lot har faktisk været undervejs siden 2021, så nu er der endelig kommet skub i processen og filmen er snart klar til at se dagens lys.

Hvis du også er typen, der er lidt utålmodighed, så frygt ej - Salem's Lot lander direkte på Max d. 8. oktober og ryger derfor slet ikke i de danske biografer.

Tjek traileren ud herunder og sæt kryds i streaming-kalenderen d. 8. oktober:

ANNONCE
Del

Seneste nyt