Magasinet M!

Pinligt: 10 voksne fortæller om sidste gang de tissede i bukserne

Og nej, de var ikke børn, da det skete. Det er BuzzFeed, der har fået deres læsere til at dele ud af deres pinlige historier - og de er rigtig slemme.

Pinligt: 10 voksne fortæller om sidste gang de tissede i bukserne
Karma i poolen og uheldet i radiobilerne

1 "Jeg var alene i poolen og skulle virkelig tisse, så jeg tog fat i stigen og gjorde mig klar til at tisse. Lige da jeg var færdig, ville jeg svømme væk, men jeg snublede på et glat trin, fik hovedet under vand og kom til at sluge lidt. Så jeg er ret sikker på, at jeg drak min egen urin."

2 "Da jeg gik i gymnasiet, var jeg med skolekoret i Disney World, hvor nogle af os ventede i køen til radiobilerne. Jeg skulle virkelig tisse, men da der ikke var noget toilet i nærheden, tænkte jeg, at jeg ville vente. Lige da turen var ved at være færdig, bliver vi ramt med hård kraft af en anden vogn. Kombination af selen, der strammede og min blære, der røg ind i rattet, fik al tisset til at komme ud."

ANNONCE
Pinligt: 10 voksne fortæller om sidste gang de tissede i bukserne
Tog-tisseren og knægten, der misforstod en vigtig meddelelse

3 "Jeg sad i toget fra Essex til London. Inden havde jeg drukket tre kopper kaffe og en halv liter cider, så jeg skulle virkelig tisse. Desværre kunne jeg ikke finde et toilet på toget, og jeg blev nødt til at skynde mig videre med metroen. Den tog 20 minutter, men det lykkedes mig at tisse i bukserne tre gange. Jeg kunne ligesom holde igen et par gange, men hver gang begyndte det bare at flyde igen."

 

Læs også: 7 klamme ting du gør, når du har været i et forhold for længe

 

4 "Jeg var på skoleudflugt i syvende klasse, hvor vi skulle dykke med snorkel i november i det sydlige Californien. Det var iskoldt, og det regnede. Jeg snakkede lidt med en ven, så jeg hørte ikke rigtig efter, da instruktøren sagde: 'Hvis I fryser, skal i bare tisse i våddragten i vandet for at varme jer selv.' Jeg hørte kun 'hvis I fryser, skal I bare tisse...', så jeg begyndte bare at tisse. På land. Foran 30 mennesker."

ANNONCE
Pinligt: 10 voksne fortæller om sidste gang de tissede i bukserne
Våd weirdo og klam dag i klassen

5 "Jeg er 31 år. Min ven udfordrede mig til at gå med voksenble i en uge. En aften tænkte jeg, at jeg ville teste bleen for at se, om den virkede efter hensigten. Det gjorde den ikke."

6 "I sjette klasse blev jeg placeret ved siden af en fyr, som jeg havde et kæmpe crush på. Han fik mig til at grine så meget, at jeg tissede i bukserne. Jeg ventede til alle havde forladt klassen, før jeg rejste mig op - og der var tis overalt!"

ANNONCE
Pinligt: 10 voksne fortæller om sidste gang de tissede i bukserne
Dum date i bilen og cyklisten, der var for langsom

7 "Jeg var på en første date med en fyr, og det gik rigtig godt. Vi endte på parkeringspladsen foran hans bygning, og jeg skulle virkelig tisse meget, men jeg ville ikke stoppe samtalen, fordi det gik så godt. Til sidst var det selvfølgelig for sent, og det begyndte at flyde ned af mit ben. Heldigvis var der mørkt i bilen, så jeg ved ikke, om han opdagede det, men i hvert fald blev det aldrig til date nummer to."

 

Se også: 10 ting, der altid er pinlige

 

8 "Jeg havde mine favoritbukser på, da jeg en dag stod og låste min cykel op. Pludselig skulle jeg tisse rigtig meget, men jeg tænkte, at jeg godt kunne nå den forholdsvis korte vej hjem. Det kunne jeg ikke. Mine favoritbukser var af en type, der absolut ikke sugede væske, så det endte med, at jeg cyklede hjem på en meget våd cykel."

ANNONCE
Pinligt: 10 voksne fortæller om sidste gang de tissede i bukserne
Trusseløst tis og den hurtigttænkende løber

9 "Jeg var på et diskotek, og jeg havde for en gang skyld valgt at tage trusseløs i byen. Jeg havde fået en del at drikke, så jeg skulle selvfølgelig tisse ret meget. Toiletterne lå på den anden side af det overfyldte dansegulv, og da jeg bevægede igennem menneskemængden fyrede røgkanonen pludselig en ordentlig sky i hovedet på mig. Jeg nyste så hårdt, at min blære blev tømt, mit tis var overalt og folk gled rundt på det våde gulv."

10 "10 måneder efter jeg havde født, skulle jeg deltage i et 6-kilometers løb. Jeg mødte en ven undervejs, der overtalte mig til at løbe i stedet for at gå. Det kunne min postfødsels-blære ikke holde til. Da jeg kom over mållinjen, skyndte jeg mig derfor at hælde en flaske vand ud over mig selv for at skjule uheldet. Min mand kørte mig hjem, mens jeg sad på et håndklæde, og han opdagede ingenting." 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE