Magasinet M!

Pirater, sværd og monstre: 4 geniale grunde til at maj bliver en vanvittig biografmåned

Kaptajn Jack Sparrow er tilbage i en af maj måneds mest ventede film. Men vi tør godt love, at det ikke bliver den vildeste.

Pirater, sværd og monstre: 4 geniale grunde til at maj bliver en vanvittig biografmåned

Your Name

Premiere: 4. maj

Stemmer: Ryûnosuke Kamiki, Mone Kamishiraishi, Ryô Narita med flere

Derfor skal du se den: Fordi det er den bedst sælgende japanske animationsfilm nogensinde og dermed overgår klassikere som Chihiro og Heksene og Det Levende Slot. Og som det altid er med anime-film, er der noget særdeles unikt i vente. I Your Name begynder en dreng fra Tokyo og en landsbypige at bytte kroppe med hinanden i deres drømme. De bevæger sig sammen i et parallelt univers, hvor de kommunikerer med hinanden via deres smartphones. Spacy shit! Men helt sikkert et must-see. 

ANNONCE

King Arthur: Legend of the Sword

Premiere: 11. maj

Med: Jude Law, Charlie Hunnam, Annabelle Wallis med flere.

Derfor skal du se den: Fordi det er mesteren Guy Ritchie, der står bag. Jovist, det er da ved at være nogle år siden, at Ritchie har lavet noget virkelig fedt, men vi håber, han kan puste nyt liv i legende om Kong Arthur med sin genkendelige Guy Ritchie'ske fandenivoldskhed. Du får hele historien - som du måske allerede kender - om Arthur, hvis far bliver myrdet, da Arthur er en lille dreng. Han mister sin titel og vokser herefter op i byens hårde og mørke miljø. Lige indtil Arthur en dag trækker et vist sværd ud af en sten. Vi håber i hvert fald bare, at den nye film her er bedre end Antoine Fuquas miserable King Arthur fra 2004.

ANNONCE

Alien: Covenant

Premiere: 17. maj

Med: Michael Fassbender, Noomie Rapace, James Franco med flere

Derfor skal du se den: Fordi Ridley Scott er tilbage, hvor han er bedst; i sci-fi-universet. Okay, vi ved selvfølgelig ikke, hvad vi kan forvente af en mand, der fejlede totalt med Alien-forløberen Prometheus i 2012, på trods af at den indspillede for $400 millioner på verdensplan. Men vi håber bare, at det var et enkeltstående tilfælde, da han jo tidligere har givet os den mageløse Alien, den geniale Blade Runner og den solide The Martian. Forhåbentlig får vi i Alien: Covenant nogle flere svar, end hvad Prometheus gav. Og ja, traileren ser i hvert fald enormt dyster ud.

ANNONCE

Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

Premiere: 24. maj

Med: Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem med flere

Derfor skal du se den: Fordi du ligesom os heller ikke kan få nok af sværdkampe, skibe og skøre pirater. Maj er nemlig måneden, hvor den femte film i rækken af Pirates Of The Caribbean får premiere. Og denne gang er titlen Dead Men Tell No Tales.

Johnny Depp er tilbage i rollen som den pudsige Captain Jack Sparrow, der i filmen her leder efter den græske gud Poseidons trefork. Orlando Bloom er igen på rollelisten, efter han ikke var med i Pirates Of The Caribbean - On Stranger Tides fra 2011. Den kvindelige hovedrolle spilles denne gang af Kaya Scodelario, der er kendt fra TV-serien Skins. Splitte-vores-bramsejl, vi glæder os.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE