Magasinet M!

Pizzeria laver pizza-æske lavet af pizza - se vidunderet her

Det her overgår vores vådeste fantasier.

Pizzeria laver pizza-æske lavet af pizza - se vidunderet her

Det er søndag. Du har netop bestilt en pizza med ekstra hvidløg. Da du åbner døren for pizzamanden, giver han dig en tarvelig papbakke, der er fuldstændigt gennemvædet af olie. Ikke just det mest appetitlige syn, men du spiser alligevel halvdelen, inden du smider resten i køleskabet. "Hvis bare der var en måde at gøre søndagspizzaen til et syn for guder," tænker du.

Løsningen på det problem har et pizzeria i Brooklyn, New York. Her er de nemlig begyndt at lave pizzaæsker? AF PIZZA. Med dette geniale kunsstykke, som overgår vores vådeste og vildeste drømme, tør vi godt sige - uden at have smagt deres pizza - at Vinnie's Pizzeria er vores nye yndlings-pizzasted, på trods af at det ligger på den anden side af Atlanten.

ANNONCE

Udover at se sindssygt fråderen ud, er det jo også ekstremt miljøvenligt - om end lidt foodporn-overload - samt vildt belejligt, da du aldrig lige har en skraldespand i nærheden, hvor pizzaæskerne passer ned i. Og så behøver du og damen jo kun at bestille én pizza, når den bliver leveret sådan her.

Burde det ikke være et projekt for Domino's det der? Det tror vi vist nok lige!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce