Magasinet M!

Playseat Trophy Logitech G Edition

Hæv realismen med seneste PlaySeat der er lavet i samarbejde med Logitech Gaming

For alle racerspil-entusiaster, der drømmer om at opleve følelsen af at køre i en rigtig racerbil, er Playseat Trophy Logitech G Edition en fed løsning. 

Det revolutionerende racersæde er designet til at give brugerne en realistisk og fordybende raceroplevelse, der føles som om, man er en del af et rigtigt løb.

Specialudgaven af Playseat Trophy er lavet i samarbejde med Logitech G, der er leverandør i nogle af de bedste gamer racing-rat på markedet. 

ANNONCE
Playseat Trophy - Logitech G Edition - Playseat Trophy Logitech G Edition Playseat Trophy - Logitech G Edition

Rammen er lavet af letvægtstål, pulverlakering, højkvalitets stållegeringer, anodiserede aluminiumsdele, og PU-læderet på stolen giver høj holdbarhed til både hjemmebrug og professionel brug.
Det åbne cockpit-design giver god plads til benene, mens den justerbare sæde-, pedal- og styreplade kan tilpasses til enhver racerstil.

Men det er ikke alt - sædet er også udstyret med Playseats patenterede ActiFit-materiale, der giver ekstra støtte og kan aflede varme under lange køreture.

Playseat Trophy Logitech G Edition kan bruges med alle Logitech G Wheel- og Pedal-produkter, hvilket giver brugerne mulighed for at skræddersy deres raceroplevelse til deres præferencer. Sædet er let og nemt at opbevare, når det ikke er i brug.

Pris og tilgængelighed

Playseat Trophy - Logitech G Edition fås til en vejledende udsalgspris på $599. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt