Magasinet M!

PlayStation har slået fast, hvad X-knappen på deres controller i virkeligheden hedder

"Press No Pizza to Start."

Trekant, firkant, cirkel... X? 

De fleste af os har et indgående kendskab til placeringen af de forskellige knapper på en PlayStation-controller, men hvad med navnene på dem?

PlayStations engelske kontor kastede sig forleden ud i en debat omkring navngivningen af de ikoniske knapper, i en tråd på Twitter, for ligesom at hamre navnene på plads. Det kan da aldrig gå galt, sådan at lægge sig ud med typer der diskuterer via Twitter?

Debatten går på, at mange ynder at kalde 'X'-knappen for x, ligesom i bogstavet - logik, fordi det ligner det - men forkert, hvis du spørger PlayStation.

Navngivningen af knapperne, kommer nemlig fra forestillingen om, at de alle er former: Firkant, Trekant, Cirkel og... Kryds. Men spørger du twitter-sfæren, er det komplet ulogisk. Cross, på engelsk kan nemlig også betyde at kors, og et kors er ikke et kors, hvis det er symmetrisk balanceret og tiltet. Eller er det?

ANNONCE
PlayStation har slået fast, hvad X-knappen på deres controller i virkeligheden hedder

Udmeldingen fra PlayStation vakte forargelse blandt de andre twitter-brugere, der kastede sig ud i en længere, og ganske underholdende tråd om navnene... 

ANNONCE

Det fik PlayStation (UK), til at gå med til en helt ny navngivning af knapperne, der nu baseres på pizza-logik: 

Trekant = Slice

Firkant = Pizzaæske

Cirkel = Pizza

X = No Pizza... 

Gotta love the internet...

Og nu til den der, de kalder cirkel... Den hedder sgu da rund!

ANNONCE
Del

Seneste nyt