Magasinet M!

Plovsværd: Assassin's Creed Valhalla svinger romancerne til begge sider

A good plough-sword is a rare thing

Vi er godt i gang med Assassin's Creed: Valhalla, og trods varierende anmeldelser, er oplevelsen pt: Ganske solid og underholdende. 

I Assassin's Creed: Valhalla tager AC-franchiset endnu en tur ud i det store open-world miljø, og Valhalla virker som en mere solid omgang underholdning en både Origins og Odyssey - om det er fordi vi sidder med et skandinavisk bias og foretrækker vikinger, eller det faktum at spillet er mere åbent for frie valg i systermerne end nogensinde før, vil jeg lade stå åben. 

I Assassin's Creed Valhalla er man en viking, der har en mission om at overtage England og sætte sig selv på tronen - i tiden efter Ragnar Lodbrogs første missioner til landet. 

AC Valhalla oplevede - vanen tro - massiv kritik fra kroge af internettet, da det blev afsløret, at man kunne spille sin hovedkarakter både som kvinde og mand - noget der ikke kommer som en overraskelse, hvis man har spillet de seneste spil i serien. Nuvel. Men det er ret sjovt, og har skabt nogle interessante muligheder i spillet. 

I AC Valhalla kan man på hvilket som helst tidspunkt i spillet skifte køn - funktionen forklares i spillet, som en malfunktion i simulationen (Assassin's Creed spillene fortælles som en stor interaktiv next-gen virtual reality) og på grund af dette valg, er dialogerne og romance-mulighederne, de samme uanset om man spiller Eivor som mand eller kvinde. 

I følgende kommer lette spoilers for Assassin's Creed Valhalla romance-funktioner. 

ANNONCE
Plovsværd: Assassin's Creed Valhalla svinger romancerne til begge sider

For de uindviede: Romance-funktioner i spil, er ofte optakter til seksuelle samvær med andre spilkarakterer. I Valhalla holdes det dirty i dialogen og meget sobert rent visuelt - når en sex-akt indledes, fader skærmen simpelthen til sort. 

Men de underholdende momenter findes alle i dialogen. Fordi Eivor kan i løbet af spillet flirte med både mænd og kvinder - det er selvfølgelig op til spilleren selv, at vælge hvad man går videre med - men det skaber nogle meget ømme vikinge øjeblikke, hvis man som mandlig Eivor, vælger at romantisere sine mandlige medvikinge. 

En særlig speciel omgang, kommer hvor Eivor kan vælge at romantisere vikingen Broder (eller Borthir?) der, rigtig gerne vil fremvise sit "Plough Sword" (Plovsværd eller pløjesværd). Det kan du se i videoen herunder. Jeg skal være ærlig og sige - at selvom jeg spillede som kvindelig Eivor (Jeg lod spillet vælge for mig), var det et meget ømt øjeblik, da jeg oplevede min karakter sige: A good plough-sword is a rare thing. 

Og hvad er pointen med dette? Ingenting, jeg ville bare gerne introducere dig for peniskælenavnet pløjesværd

ANNONCE
A good ploug-sword is a rare thing.
Del

Seneste nyt