Magasinet M!

PMS Podcast om babyklar og faste forhold i nyeste afsnit

PMS diskuterer igen lytternes spørgsmål

Hvordan finder man egentlig kærligheden? Og hvad kan man selv gøre for at øge ens chancer? Og – når man så har fundet kærligheden – hvornår er man så klar til en baby?

Det diskuterer Sigrid og Sarah efter lytterspørgsmål i nyeste afsnit af sex- og forholdspodcasten PMS ”Mand søger forhold og hvornår er man babyklar?”

Ugens første spørgsmål:

Hej Sarah og Sigrid, 

Jeg stødte tilfældigvis på jeres podcast og fandt den ganske underholdende! Keep up the good work. 

Jeg er en mand på 25, som aldrig har haft et romantisk forhold (Jeg betragter ikke engangsknald som 'et forhold'). Det har ikke været noget, der har generet mig særligt meget før i tiden, men som årene går, så vokser frustrationen. Man begynder jo at komme med alle de der dumme og unødvendige tanker omkring, hvad der skulle være galt med en. 
Jeg har i den anledning forsøgt mig på tinder. Det var da også spændende i starten, nok mest fordi det var nyt for mig, og det har da også lykkedes mig at skaffe en række dates. Tinder er dog hurtigt blevet uinteressant, da 'forarbejdet' nu føles utrolig kedeligt og langtrukken, og selve daten virker kunstig på en eller anden måde. Generelt skal jeg nok bruge lidt længere tid på at 'vise mit værd' end to dates eller et 'scoreforsøg' i byen. (Dette er ikke sagt med nogen som helst bitterhed. Jeg er bare bevidst omkring, at jeg skal bruge lidt tid for rigtig at åbne op til folk udover en venlig facade).  

Jeg kunne derfor godt tænke mig at høre, hvor/hvordan i fandt kærligheden /forhold. Og hvilke råd i har ift. hvad man kan gøre for øge muligheden for at finde en sød pige. 

Mvh. 

anon92

Ugens andet spørgsmål:

Kære PMS

Jeg er en 27-årig mand i et forhold på 2,5 år. Vi er meget glade for hinanden. Min kæreste er studerende og er færdig til næste år. 
Hun vil gerne have et barn NU, jeg vil vente, til vi er etablerede, og hun er færdiguddannet. 
Hvilke overvejelser gjorde I jer, inden I fik børn? 
Hvordan fanden ved man, at man er klar? 

Vh. Den tvivlende

Svarene får du her:

 
ANNONCE

Sigrid og Sarah taler frit fra leveren, og deler både deres personlige meninger, og forsøger at perspektivere problemstillingerne fra mange forskellige vinkler. 

Hvis du har en problemstilling eller et spørgsmål til Public Mande-Service, kan du sende en mail til [email protected] - så kan det være, at det er dit dilemma, der vendes i næste afsnit! 

ANNONCE
PUBLIC MANDE-SERVICE PODCAST

Find podcasten på iTunes

Find podcasten til Android på blandt andet Castbox eller Pocket Casts

Følg podcasten på Soundcloud

Se hvad Sarah og Sigrid ellers har gang i på Instagram.

Send spørgsmål til: [email protected]

ANNONCE
Del

Seneste nyt