Magasinet M!

Politi tilkaldt for at afværge enorm 'gemmeleg' i IKEA

Efter sigende skulle folk være mødt op til varehuset for at gemme sig i skabe, køleskabe og i senge

I weekenden blev politiet kaldt ud til IKEA, hvor de skulle afværge en enorm gemmeleg. Efter sigende skulle folk være mødt op til varehuset i Glasgow for at gemme sig i skabe, køleskabe og i sengene. Men, er det så slemt?

Det bliver det når mere end 2.000 tilmelder sig et Facebook eventet og mere end 10.000 trykker ´interesseret´ i en enorm gemmeleg i et af IKEAs varehuse. Men desværre fik varehuschefen i Glasgow nys om eventet, og ville være forberedt. I følge vidner stod politiet nemlig i indgangen og afviste folk, inden gemmelegen for alvor blev forbudt.

Varehuschef, Rob Cooper fra IKEA Glasgow udtaler følgende:

"Sikkerheden hos vores kunder, og vores kollegaer, kommer i første række. Vi blev hurtigt bekendt med et uofficielt ´hide and seek´ Facebook event i vores IKEA varehus, og bad derefter det lokale politi om hjælp". 

Men, det er ikke første gang, at IKEA har været legeplads for både børn og voksne. Trenden startede tilbage i 2014 i Belgien og kom derefter til Tjekkiet og Holland. Mere end 19.000 deltog i Facebook begivenheden i Holland. 

En af organisatørerne for den store IKEA-gemmeleg i Belgien har udtalt, at IKEA er ligesom en stor legeplads - og at nogle gange skal vi voksne også have det sjovt. Han siger også:

"We legede ´hide and seek´ hele dagen. Det var virkelig hårdt, men skide sjovt!".

Hvad siger IKEA til al balladen? De råder ikke deres kunder til at lave disse events, og håber ikke der kommer flere i fremtiden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce