Magasinet M!

Populær foodtruck tilbyder Havmåge-forsikring mod angreb fra himlen

Så din is ikke er tabt for altid, når mågen sniger sig afsted med den!

Har du nogensinde prøvet at nyde en lækker is eller pizza ved stranden, kun for at opleve, at en ivrig måge beslutter sig for at stjæle din snack? Hvis du har, ved du, hvor irriterende det kan være.

Måger er kendt over hele verden for deres sultne nysgerrighed og har til huse på alle kontinenter, selv i dele af Antarktis.

Men nu har en foodtruck på Isle of Man fundet en kreativ løsning på problemet med disse fjendtlige fugle.

Hawkins BBQ, en populær foodtruck, der serverer alt fra sliders til gourmet-sandwiches og loaded fries, har lanceret en ny form for "forsikring" mod mågerne.

I et indlæg på Facebook har de annonceret deres nye tiltag: "Seagull Insurance" eller havmåge-forsikring. For kun en britisk pund kan kunderne nu købe denne lille sikkerhedsnet, der garanterer en gratis erstatningsmåltid, hvis en måge skulle have held til at snuppe deres mad.

"Det er nok mange på øen, der har haft en eller to (traumatiske) oplevelser med de entusiastiske måger," står der i opslaget. "Om det er, når du bliver overfaldet på Strand Street eller mågerne stjæler din is, har vi måske noget for dig!" Forsikringen blev præsenteret som en sjov og nyttig løsning, og det ser ud til, at lokalbefolkningen har taget godt imod idéen.

"Vi har set konceptet blive populært i Skotland, og at introducere det her på Isle of Man var en no-brainer," fortæller Matt Hawkins, kok og medejer af Hawkins BBQ, til Fox News Digital. Han forklarer, at måger er beskyttede dyr i Storbritannien, men at deres store antal har ført til, at de er blevet mere aggressive i deres skaffe-mad-strategier.

Alt overskud fra forsikringen vil blive doneret til Manx Wildlife Trust, en velgørenhedsorganisation, der arbejder utrætteligt for at beskytte øens dyreliv, inklusiv de til tider besværlige måger.

"Vi ønsker at give vores kunder ro i sindet, når de nyder vores mad," tilføjer Hawkins. "Responsen har været fantastisk indtil videre."

Så næste gang du besøger Hawkins BBQ, kan du sikre dig et stressfrit måltid ved at investere i deres havmåge-forsikring. På den måde kan du nyde dit måltid uden at bekymre dig om uønskede gæster fra oven.

ANNONCE
Del

Seneste nyt