Magasinet M!

Populært prank-show til Danmark: Se kundens reaktion når burger-ekspedient kysser hende på armen

Det amerikanske hit-show "Impractical Jokers" har dansk premiere i aften. Et show, der viser, hvad der sker, når fire komikere gennemfører improviserede jokes på intetanende mennesker og optager det med skjult kamera. Se her, hvad der sker, når komikerne flirter med kunder på en burgerbar og samler falske underskrifter for ufrivillige, mandlige jomfruer.

Populært prank-show til Danmark: Se kundens reaktion når burger-ekspedient kysser hende på armen

Hvordan reagerer helt almindelige mennesker, når de bliver bedt om at skrive under på en indsamling til støtte for mænd, der ufrivilligt er jomfruer? Eller hvad hvis ekspedienten bag burgerdisken pludselig begynder at flirte og kysse dem på armen for at få drikkepenge?

Det får man svaret på i det amerikanske hit-show "Impractical Jokers", der har dansk premiere på Comedy Central i aften den 3. oktober kl. 21.25.

I showet følger vi de fire komikervenner Joe, Murr, Q og Sal, der kæmper ved at stille hinanden en række vanvittige udfordringer ude blandt helt almindelige mennesker, som de skal gennemføre - koste hvad det vil.

Men i modsætning til andre skjult kamera-programmer, så er de forskellige jokes i Impractical Jokers ikke øvet på forhånd, men bliver i stedet givet løbende via en øresnegl. Så ingen aner, hvordan de uskyldige ofre vil reagere, og hvis udfordringen ikke lykkedes, får den tabende komiker en straf.

Støt mænd, der har en mikro-penisI én af udfordringerne skal gutterne på skift arbejde på en burgerbar og score drikkepenge hos kunderne. Undervejs udfordrer de hinanden til at opføre sig så upassende som muligt ved bl.a. at skrige bestillingerne tilbage til en kunde eller flirte med en kvindelig gæst og kysse hende på armen.

I en anden udfordring gennemfører drengene en falsk underskriftsindsamling midt i New York, hvor de stopper tilfældige forbipasserende og beder dem skrive under på skøre sager som "Støt mænd, der ufrivilligt er jomfruer" og "Støt mænd, der har en mikro-penis". Alle de akavede reaktioner bliver fanget på skjult kamera.

Impractical Jokers er blevet et kæmpehit i England og USA og har fået en rating på hele 8,7 ud af 10 på internetsiden IMDB. Showet havde premiere i USA i 2011 og har siden da kørt i fem sæsoner.

Første sæson af Impractical Jokers har dansk premiere på Comedy Central mandag den 3. oktober kl. 21.25 og sendes derefter hver dag på samme tidspunkt mandag-fredag. 

Se de sjove tv-klip fra hit-showet herunder, og se, hvad du har at glæde dig til!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce