Magasinet M!

Porsche i frontalt angreb mod Paul Walkers familie: "Han var selv skyld i sin død"

Porsche Cars North America svarer nu igen, efter at Paul Walkers familie har beskyldt bilkoncernen for at være ansvarlig for Fast & Furious-skuespillerens død i 2014

Afdøde Paul Walkers datter, Meadow Walker, hævder, at hendes far døde i "en farlig bil, som ikke hører til på vejene" og refererer til den Porsche Carrera GT, han var passager i, da chaufføren mistede kontrollen over den tilbage i 2013. En ting, som Porsche nu har valgt at svare igen på, skriver Daily Mail. 

Meadow har sagsøgt Porsche Cars North America for uagtsomhed og uretmæssig død og påstår, at Porsche fejlede i forbindelse med at installere de nødvendige sikkerheds-features, og at sikkerhedsselen i hendes fars bil var defekt.

ANNONCE
Porsche i frontalt angreb mod Paul Walkers familie: "Han var selv skyld i sin død"

I sagsanlægget står der blandt andet:

"Givet at disse defekter ikke havde været der, ville Paul Walker stadigvæk have været i live. Sikkerhedsselen kastede Walkers krop tilbage med flere hundrede kilos kraft og brækkede derved han ribben og bækken. Sædet blev udjævnet og klemte ham fast i en liggende position, hvor han forblev i live, indtil køretøjet brød i brand et minut og 20 sekunder senere."

Men Porsche mener nu at have modbevist de beskyldninger og udtaler, "at Walkers død og alle andre skader var resultatet af hans egen komparative fejl"

Koncernen påstår yderligere, at bilen var blevet "mishandlet og ændret" og ikke blevet vedligeholdt, ligesom en tidligere undersøgelse har vist, at Walker kørte rundt med ni år gamle dæk, da han kørte galt.

ANNONCE
Del

Seneste nyt