Magasinet M!

Post credit-scener i Spider-Man: No Way Home: Hvor mange er der, og hvad betyder de for MCU?

Er der guld for enden af Spider-Man-filmen?

Hvis du endnu ikke har været så heldig at se Spider-Man: No Way Home? 

LÆS IKKE VIDERE.

Der er som sådan ikke SPOILERS for selve filmen - men alligevel nogle ret vilde end-credits.

Så læs med under billedet!

Foto: Sony/Marvel - Post credit-scener i Spider-Man: No Way Home: Hvor mange er der, og hvad betyder de for MCU? Foto: Sony/Marvel

Post-credit scener eller end credit-scener er efterhånden en lov, når vi snakker Marvel og MCU.

En lille enten hyggelig eller mindblowing teaser på kommende projekter eller en lille drejning på historien og universet.

Og når vi er nået til en tredje film i Spider-Man-universet og så småt er på trapperne til at gå multivers-amok?

Så kan man godt forvente guld efter rulleteksterne.

Så -

Hvor mange post credit scener er der efter Spider-Man: No Way Home?

Svaret er:

Der er 2 post credit-scener efter Spider-Man: No Way Home.

Der er en post-credit scene lige efter slutningen på filmen, hvor man får nogle fine små tegnede grafikbilleder af Spider-Man-universet.

Og så er der en helt til slut, når du har siddet ca. 8-10 minutter og set alle credits.

Lad os lige gennemgå dem:

Post Credit Scene 1: Venom er tilbage

(SPOILERS for Venom 2: Let There Be Carnage)

Jep, i slutningen af Venom 2 fik vi set Eddie Brock og hans Venom-symbiot, som lige smuttede en tur til det univers, hvori vi har Tom Hollands Spider-Man. Det blev bekræftet, da de sad og så tv efter noget, der kunne ligne en 'tidsrejse', hvor de pludselig ser Peter Parkers identitet blive afsløret på tv'et af Quentin Beck aka. Mysterio.

Nå - i den første postcredit-scene ser vi Eddie Brock drikke sig fuld og konversere med en bartender. Han forsøger at catche op på, hvad der er sket i MCUs Infinity-saga og spørger ind til Thanos, Spider-Man og Tony Stark. 

Han afslutter sin fulde-rant med at sige - 'Måske jeg skulle tage et smut forbi denne Spider-fyr'. 

Hvorefter de pludselig forsvinder ufrivilligt i hvidt lys, som vi har set ske med de karakterer, der ikke hørte til i Tom Hollands Spider-Man-univers.

Det vil sige, at de enten evner at rejse mellem dimensioner, eller det blot er en slags 'glitch', der skete, da Doctor Strange rodede rundt med forglemmelses-besværgelsen.

Hvad betyder Post Credit-scenen for MCU?

Venom møder Spider-Man! Sådan da.

Det der sker, da Brock og Venom forlader baren er, at der efterlades en lille klat af symbioten på bardisken, som er levedygtigt.

Er der en ny Venom på vej?

Uanset hvad, så betyder det ret tydeligt, at Spider-Man møder Venom på en eller anden måde. Om det er Hardy eller ej, vides ikke.

Måske det blot er en åben spiller fra Sonys side, så Marvel frit kan lege med, hvem der skal være Venom i MCU-universet.

ANNONCE
Foto: Sony/Marvel - Post credit-scener i Spider-Man: No Way Home: Hvor mange er der, og hvad betyder de for MCU? Foto: Sony/Marvel

Post Credit scene 2: Mulltiverset går amok med Doctor Strange

Den sidste post credit scene er mere eller mindre en kortfattet mini-trailer til, hvad der kunne se ud til at være Doctor Strange 2: Multiverse of Madness.

Og da vi endnu ikke har set noget til denne efterfølger endnu, hvad angår billeder og trailers - så er det ret groundbreaking.

Vi snakker gensyn med gamle karakterer, multivers-nytækning og de to vigtigste ting - Doctor Strange mødes langt om længe med Wanda Maximoff!

Et møde, man havde forventet ville ske i slutningen af Disney+-serien WandaVision, da Wanda legede med tid og rum.

Nu skal de to stærke Avengers teame op mod de nye trusler fra Multiverset - vi ser desuden også Wanda og Doctor Strange stå i selvsamme rum, som hvor Sylvia dræbte Kang the Conqueror i finaleafsnittet af Loki-serien. Hvilket indikerer, at Doctor Strange 2 rammer en tidsmæssig periode, der passer med det øjeblik, hvor multiversets stabilitet smuldrer. 

Og nå ja - en fucking mørk variant af Doctor Strange dukker op! Snakker vi måske den dystre version, vi så i What If..?.

Hvad betyder Post Credit-scenen for MCU?

- Team-up mellem Wanda og Doctor Strange er den vildeste magiker-duo, som også var forventet at være de to ledende drivkrafter i håbet om at få multiverset i spil.

- Doctor Strange 2 bliver en bærende grundsten i hele den nye fase, som vist roligt kan kaldes Multiverse Saga. 

Det bliver skide godt - Marvel har masser af guld i godteposen endnu!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce