Magasinet M!

Predator Extreme er et ekstremt løbehjul - med rødder i gamingbranchen

Fire gange så meget power som et almindeligt elektrisk løbehjul!

Vi ved det godt, de elektriske løbehjul kan måske virke lidt fjollede, men for fanden hvor er de også bare sjove, når man endelig får snøvlet sig sammen, til at prøve et af!

De elektriske løbehjul vi ser flest af i bybilledet, er fine nok, med motorkraft i omegnene af 250 Watt, men scenen for de mere ekstreme løbehjul er under kraftig vækst, og nu har en ny spiller meldt sig ind i kampen.

Acer, der er bedst kendt for deres computere og gaming-tilbehør, er nemlig ude og annoncere et nyt løbehjul - og det er ikke deres første af slagsen - til gengæld er det nok det vildeste.

ANNONCE
Acer Predator Extreme e-scooter - Foto: Acer - Predator Extreme er et ekstremt løbehjul - med rødder i gamingbranchen Acer Predator Extreme e-scooter - Foto: Acer

Løbehjulet, Predator Extreme, deler Predator-navnet med Acers gamerfokuserede produkter produkter, som giver lidt mere performance end de normale produkter, og det er også tanken med det muterede løbehjul.

Løbehjulet har støddæmpere på både for- og baghjul og har et væsentligt mere beefet build, end det gængse løbehjul. Det er nok også nødvendigt, for der er potentiale til god trækkraft i sagen. 

Det er udstyret med en - for løbehjul - velvillig 960 Watt elmotor, som er i stand til at klare stigninger på 18%. 

På hastighedsfronten ser det ud til, at Acer holder sig indenfor nuværende europæiske regulativer, med hastighedsindstillinger i intervallerne 6, 15 og 20 km/t. (I et scenarie ved banekørsel, er det nok muligt at hive en højere topfart ud af bæstet).

Samtidig er den udstyret med et 36-volts batterisystem med en 10,5 ampere-timer kapacitet, der skulle give op til 35 kilometers rækkevidde på en opladning. 

Og løbehjulet her, det kommer faktisk til Danmark. 

I hvert fald har Acer i en pressemeddelelse til os, løftet sløret for en vejledende salgspris på 9.499 kroner, når løbehjulet efter planen lanceres i løbet af 2. kvartal 2024. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt