Magasinet M!

Premier League-stjerne scorer Justin Biebers eks: Se hendes frække billeder

Se også Kevin Magnussens crash i søndagens belgiske Formel 1 grand prix set inde fra danskerens bil, når vi sætter fokus på det vildeste, sjoveste og skæveste fra ugen, der gik, i sportens verden.

Premier League-stjerne scorer Justin Biebers eks: Se hendes frække billeder

Ugens fan

Der var for første gang, siden Sir Alex Ferguson stoppede som Manchester United-manager, dømt 'Fergie Time' i en United-kamp (et begreb, der er karakteriseret ved sene vindermål). Da Marcus Rashford scorede til slutresultatet 1-0 over Hull dybt inde i overtiden, gik det amok på Uniteds fan-afsnit. Lidt for meget for én bestemt fan. Han endte nemlig med at brække benet under jubelscenen og måtte fragtes væk i en ambulance. Men når alt kommer til alt, er han nok ligeglad. Hans klub vandt jo.

ANNONCE

Ugens dansker

Det går ikke så godt for Kevin Magnussen i Formel 1. Det måtte han nok engang sande i søndagens Formel 1 Grand Prix i Belgien. Den danske Renault-kører bragede sin bil ind i en dækvæg på sjette omgang og måtte udgå. Heldigvis meddelte Renault-holdet, at han var i god behold, men at han havde slået sin ankel, og derfor var blevet sendt til røntgenfotografering. Danskeren meddelte dog efterfølgende på Twitter, at han bliver klar til næste løb. Så må vi bare håbe, at han langt om længe kan få lidt oprejsning.

ANNONCE

Ugens svin

Sergio Aguero havde ikke en af sine bedste dage, selvom Manchester City vandt 3-1 over West Ham i søndagens sene Premier League-kamp - blandt andet takket være to mål af Raheem Sterling. Argentineren skulle nok også være blevet udvist, hvis dommer Andre Marriner havde set ordentlig efter, da der var spillet 76 minutter. Her plantede Aguero nemlig en albue i fjæset på den tidligere FC Midtjylland-spiller Winston Reid. Heldigvis kan episoden ende ud i, at City-stjernen får tilkendt tre spilledags karantæne, når FA har drøftet hændelsen. Det vil i så fald betyde, at sidste sæsons topscorer for City vil sidde udenfor i rival- og lokalbraget imod Manchester United d. 10. september.

ANNONCE

Ugens mål

Vi skal ned i de lavere rækker for at finde ugens mest vanvittige mål; nærmere betegnet den amerikanske High School-fodboldliga. Her scorede Columbine High Schools Dylan Prichett-Ettner det, der må betegnes som et af de vildeste mål, vi nogensinde har set. Der er dog hverken tale om et saksespark, langskud eller andet i den dur. Nej, for da Prichett-Ettner fik en lang bold i en kamp i weekenden, troede alle, at målmanden ville komme først på bolden. Han gik dog fejl af den runde kugle, og i stedet for at blive nedlagt af den fremadstormende målmand valgte Prichett-Ettner at lave en saltomortale over keeperen, som resulterede i, at han kunne trille bolden ind i et tomt mål. Take a bow! 

ANNONCE

Ugens dame

Når du koster i omegnen af en milliard kroner, betyder det også, at du bliver interessant for nogle af de hotteste damer på planeten. Det har Manchester Uniteds Paul Pogba måttet sande, hvilket vi kun tror, at han nyder til fulde. I sidste uge blev den 23-årige franske verdensstjerne med det rædderlige hår nemlig spottet med ingen anden end Justin Biebers ekskæreste, Chantel Jeffries, i Manchester. En ting, der allerede har trukket overskrifter i de engelske tabloid-medier. Hverken Jeffries eller Pogba har bekræftet noget i forhold til romancen, men vi ville dog undre os, hvis de to kendisser blot er venner.

ANNONCE

Herunder får du et udpluk af den 22-årige gudesmukke amerikaners Instagram-profil.

I like my water how I like my highlight... Sparking ?

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Aug 27, 2016 at 4:08pm PDT

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Aug 18, 2016 at 11:24pm PDT

?

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Aug 7, 2016 at 6:24pm PDT

Swim week vid up now!! YouTube.com/CHANTELJEFFRIES

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Jul 19, 2016 at 2:19pm PDT

When your shorty takes the best pics ? @taliaskye @editionhotels

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Jul 15, 2016 at 6:10pm PDT

Ride 4 free. Uber code : CHANTELJEFFRIES ???

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Jun 24, 2016 at 8:01pm PDT

Day 3 at #revolvefestival ??? @revolve

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Apr 17, 2016 at 6:04pm PDT

Aite bet ;)

A photo posted by CeeJay The Dj? Or Chantz (@chanteljeffries) on Jul 16, 2016 at 8:07pm PDT

ANNONCE
Del

Seneste nyt