Magasinet M!

Premieredato for Paradise Hotel 2019

Ville du vise troskab, hvis der var 500.000 kr. på spil?

Nu er den her, det vi alle har ventet på - premieredatoen for den 15. sæson af Paradise Hotel. 

I 2019 rejser ti smukke singler endnu engang til Mexicos stillehavskyst for at tjekke ind på et af verdens mest luksuriøse hoteller. Som altid, så er gæsterne i trygge hænder hos hotellets værtinde, Rikke Gøransson, som igen åbner porten og byder velkommen til en ny sæson af Paradise Hotel.

Men, i år kommer dannelsen af de fem par til at foregå digitalt. Hver gæst får en mobil, og med denne skal drengene lave en videopræsentation af sig selv. Det kan betale sig, at gøre sig umage, for det er ud fra denne video, at pigerne skal vælge, hvem af drengene, som de ønsker at danne par med. Nu gælder det om at tage sine Tinder redskaber i brug, og lave den perfekte præsentation af sig selv - og det kan være svært. 

Vi er som altid lovet en masse drama og intriger, når Paradise Hotel ruller over skærmen, og denne gang er ingen undtagelse. I den nye sæson kaster mere end én pige sin kærlighed på den samme fyr, og deres kærlighedsrelationer må holdes skjult. Men, med tiden kommer sandhederne altid frem og medfører store svigt og følelsesladede dramaer.

Udover kærlighed og intriger, så spiller taktikken for alvor en stor rolle i den nye sæson. Uventede og chokerende twists får pludselig de mest vandtætte planer til at smuldre. Gæster, der har spillet sammen siden start, ser deres snit til at gå imod hinanden for at sikre egen overlevelse og vej mod finalen. Sådanne svigt kan mærkes og resulterer både i skjulte intriger og dramatiske skænderier.

En ting er sikkert; du kan aldrig føle dig sikker! Selv hvis du går hele vejen til finalen er pengepræmien ikke garanteret, for både dig og din partner skal udstå den nervepirrende troskabstest, som får selv de mest selvsikre deltagere til at skælve. Ville du vise troskab, hvis der var 500.000 kr. på spil? 

Paradise Hotel har præmiere den 26. marts

Har du svært ved at vente så længe? Så kan du herunder se den første trailer

 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce