Magasinet M!

Prison Ink 2019 fejrer fem års jubilæum i Fængslet

Nyd en kold fadøl, mens du får lavet en tattoo af en af de bedste tatovører i verden

Fænglet i Horsens og Prison Ink Tattoo Festival går hånd i hånd, og succesen bliver selvfølgelig gentaget igen i år. I år fejrer den internationale tattoo festival fem års jubilæum, og bliver afholdt fra den 30. maj til den 1. juni. Her vil 250 tatovører fra mere end 20 forskellige lande tage til Horsens Statsfængsel for at tatovere i tre dage. 

Se hvilke tatovører du kan opleve på festivalen, her

Det er en unik mulighed for at blive tatoveret af en stor udenlandsk tatovør, da de fleste ellers aldrig er i Danmark. Der kan selvfølgelig bookes tid på forhånd, eller på stedet under selve festivalen, hvis du bliver fristet i løbet af de tre dage. Tatoveringerne er i højeste klasse, i alle stilarter, og så er der sørget for livemusik, professionel street art, graffiti, motorcykler og en masse amerikanerbiler. 

Horsens Statsfængsel blev i 2006 omdannet til museum, og det er i disse fede rammer, at tatovørerne skal arbejde. Du kan altså få lov at blive tatoveret af en udenlandsk tatovør i en gammel celle.

Det er ikke kun for dem der allerede har tatoveringer

Prison Ink har været en stor success, og er faktisk et af de mest prestigefyldte og vigtigste tattoo conventions i verden. I Skandinavien er det den største tattoo festival, målt på antal deltagende tatovører, så det er helt klart et besøg værd, hvis du er tattoo interesseret. I løbet af de tre dage, vil der være 12 konkurrencer, hvor de bedste tatoveringer kåres. Konkurrencerne styres af den internationalt anerkendte tattoomodel, Linnea Thomasia

Om du er nysgerrig, har en del tatoveringer eller bare overvejer at få en, så er Prison Ink for alle. Festivalen skiller sig ud på ikke kun at være i selve Statsfænglet, men også med et stort udendørsareal, hvor der i løbet af de tre dage vil være mange aktiviteter. Daniel Vous Pedersen, som er en af arrangørerne udtaler: 

"Prison Ink er en helhedsoplevelse for alle, der vil have stillet deres nysgerrighed eller opleve stor kunst blive udført. Det er ikke kun for dem der allerede har tatoveringer. Alle kan få en stor oplevelse ved at kommer her ud og nyde stemningen. Det er ligesom at tage til en musikfestival med streetfood, drinks, øl og livemusik". 

I år vil der også være et område med vikingetelte, hvor man vil kunne opleve de bedste tatovører der laver håndstukne tatoveringer på gammelags måde - uden maskiner. Så, gemmer der sig en lille viking indeni dig, så er det her en drengedrøm. 

ANNONCE
Foto: Nikolai Irinov - Prison Ink 2019 fejrer fem års jubilæum i Fængslet Foto: Nikolai Irinov

Aktiviteter i løbet af de tre dage

Sidste år var Prison Ink Bike Meet en kæmpe succes, og det gentages selvfølgelige igen i år. MC træffet er et endagstræf for alle motorcyklister, som afholdes lørdag den 1. juni. Her parkerer man sin motorcykel indenfor fængslets mure i den store gård. Alle med en motorcykel er velkomne til at deltage, og opleve en dag på tremmer i fænglet. 

Samme dag er der også et amerikanerbiltræf på plænen foran fængslet, som arrangeres af Low Riders Horsens.  

Igen i år, er der også fokus på street art. Ti profesionelle graffitikunstnere gæster Prison Ink, og her kan man følge værkerne komme til live. 

Find programmet til festivalen, her

Billetter

Der kan købes billetter i indgangen, eller du kan købe din billet i forsalg, her

Der er studierabat med forevisning af studiekort, og børn til og med 12 år er gratis i ledtog med en voksen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce