Magasinet M!

Pristjek: Så meget kan du spare med det rigtige mobilabonnement

Der er gode penge at hente, hvis du vælger et abonnement, der er skræddersyet til dit forbrug.

En nylig foretaget analyse foretaget af Wilke og 3 viser, at 54 % af danskerne ikke ved, hvad deres mobilforbrug er. Dette betyder også, at danske telekunder ikke ved, om de betaler for meget for telefoni. Derfor har Samlino.dk foretaget et pristjek af det danske marked og fundet det billigste mobilabonnement med udgangspunkt i den gennemsnitlige behov.

Til analysen blev der brugt 3 kriterier:

  1. Minimum 5 GB data
  2. Minimum 3 timers tale
  3. Ingen forbrugsafregnede abonnementer
  4. Det billigste abonnement (som lever op til ovenstående kriterier) fra hvert teleselskab er medtaget.

Det gennemsnitlige forbrug er fastsat ud fra rapporten Telestatistik 2016 fra Energistyrelsen.

Det viser analysen:

Spar op mod 1.400 kroner årligt på din mobilregning

Analysen viser, at der er stor forskel i prisen på selskabernes billigste mobilabonnementer, der lever op til minimumskrav på 5 GB data og 3 timers tale. Lidt over 1.400 kroner er der af forskel på analysens dyreste og billigste abonnement. Billigst er Oister med deres abonnement på 10 timers tale og 10 GB data til en månedlig pris på 79 kroner uden oprettelsesgebyr. Lige i hælene på Oister kommer Tjeep med 10 timers tale og 5 GB data til 79 kroner med et oprettelsesgebyr på 99 kroner.

Det er værd at tage med, at du som kunde hos Oister kommer på 3s mobile netværk, mens du ved Tjeep kommer på Telia/Telenors netværk, som er vurderet noget bedre end 3s.

Dyrest er teleselskaberne DLG Tele, Telia og YouSee, hvor du skal af med henholdsvis 179 eller 149 kroner om måneden for et mobilabonnement, der lever op til det gennemsnitlige mobilforbrug. 

Se hele oversigten herunder:

ANNONCE
Samlino - Pristjek: Så meget kan du spare med det rigtige mobilabonnement Samlino

Og har du lyst til selv at sammenligne, så du kan finde frem til lige præcis dét abonnement, som du har brug for, kan du klikke her.

Del

Seneste nyt