Magasinet M!

Profession: Oddshaj

Sådan tjener man månedslønnen hjem på at glo Eurosport og surfe Bold.dk!

Profession: Oddshaj

Af: Søren F. Lillesøe


26-årige David Friis Hald lyder som en heldig drengerøv ? og er det. Vi mødte den danske oddssætter, der arbejder for Sportingbet i London.

Du har sgu noget af et drømmejob, David. Er lønnen også høj?!
Ja, jeg har i hvert fald en bedre grundløn end en nyansat i en dansk bank. Og så er der jo vores bonusordning, der kan give 50 % oven i hatten. Det hele afhænger af, om vi vinder på de enkelte væddemål i løbet af året.

Kan man egentlig score på at være oddshaj?
Jeg er single, men har aldrig brugt det direkte. De fleste kvinder herovre ved til gengæld godt, at vi tjener bedre end den normale englænder, så de har ikke noget imod os i byen ?

Jeg kan gætte mig til, at du arbejder meget i weekenden. Kan man så også have tømmermænd?
Ja, det siger de ikke noget til herovre. Jeg kan sagtens få lov til at lave live odds, selvom jeg sidder med en flaske vand og har meget ondt i hovedet.

Er der noget ludoman i dig?
Nej, ikke rigtig. Jeg har faktisk altid overskud i mit regnskab, og normalt spiller jeg ikke for mere end nogle tusinde kroner, selvom jeg ligger inde med insidertips. Hvis der er ekstraordinært gode odds, kan jeg dog godt finde på at satse 50.000 kroner på en uge.

Hvad er det sværeste, du har lavet odds på?
Skiskydning live! De skyder utrolig hurtigt og nogle får strafrunder. Det skifter hele tiden, hvem der er favorit, men giver samtidig et stort kick at lave.


Hvad er oddsene for, at M! får Sisse Søby tilbage på forsiden? Hun laver jo MTV for tiden ...
Der vil jeg sige odds 4,0 for ja og 1,20 for nej. Det er faktisk en god aftale for læserne. Vores indtjening ville ligge på 108 % der, mens en dansk konkurrent som Bet24 typisk ville tage 111 %.

Hvad er så det særeste væddemål, du har lavet?
Jeg skulle lave odds på Prins Felix' højde og vægt! Danmarks Statistik havde da lidt tal, man kunne bruge, men sådan noget er godt nok svært at lave ...

 

SÅDAN BLI?R DU ODDSHAJ

  • Tag en mellemlang matematisk uddannelse, eksempelvis finansøkonom. Det vil give dig statistisk ballast og seriøsitet udadtil.
  • Opbyg specialviden om et par sportsgrene ved at følge med i aviser og på nettets spilsider. Lær de forskellige spilsystemer at kende.
  • Lav et regnskab over de ting, du spiller på til dagligt. Det gælder om at spille med hjernen, ikke hjertet!
  • Skriv uopfordrede ansøgninger til bookmakerne, hvor du viser din viden om sport og evne til at aflæse statistik.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE