Magasinet M!

Pssst... Så er der filmnyheder

Hvad kan vi forvente os af den nye Star Wars, skal Arnold Schwarzenegger virkelig spille bad guy i Awatar 2 og andre nyheder fra filmens verden.

Pssst... Så er der filmnyheder
  Arnold som badguy i Avatar 2?

Avatar har for længst slået alle rekorder og er blevet den mest omsættende film i verdenshistorien og dermed vippet en anden af James Camerons film af tronen - nemlig Titanic, der havde rekorden i 12 år (1997 - 2009).

James Cameron og Arnold Schwarzenegger har tre gange tidligere arbejdet sammen: The Terminator (1984), The Terminator 2 (1991) og True Lies (1994). Og alle tre gange er det lykkedes Cameron at få det bedste ud af Arnolds begrænsede skuespillertalent. Så derfor krydser vi da naturligvis fingre for, at dette rygte har noget på sig.

Avatar 2 får angiveligt premiere i 2016.

ANNONCE
Pssst... Så er der filmnyheder
  Ben Affleck udtaler sig for første gang om Batman-postyret

Det vakte vrede blandt millioner af Batman- og filmfans, da det blev officielt, at Ben Affleck skal spille rollen som Batman i den kommende Superman Vs. Batman-film i 2015. Nu udtaler hovedpersonen sig for første gang om den negative buzz, der er fulgt med.

Ben Affleck udtaler nemlig, at han var smigret over at få tilbudt rollen som Batman, som han med glæde takkede ja til. Instruktør Zack Snyder lovede ham nemlig, at de ville gribe rollen anderledes an, end den vi kender fra Nolans Batman-trilogi. Men efter at have læst filmelskeres meget negative reaktioner, valgte han alligevel at holde sig fra internettet i noget tid.

ANNONCE
Pssst... Så er der filmnyheder
En 'buff' Mel Gibson i rollen som skurk i The Expendables 3

Hvad pokker putter de i vandet 'over there'? 57 år er åbenbart ingen alder, hvis du beslutter dig for, at du vil buffes op. Vi gætter på, at Mel Gibson, der ellers ikke er kendt for at have en kæmpe krop, har låndt lidt af Slys personlige stash.

ANNONCE
Pssst... Så er der filmnyheder
  J.J. Abrams om Star Wars VII

Hvis du håbede, at instruktør J.J. Abrams ville afsløre plotdetaljer om den kommende og længeventede Star Wars-film, bliver du svært skuffet. Men han afslører alligevel hvilken tone, vi kan forvente os af filmen, som han fortæller vil blive:

"...emotional and authentic and exciting as possible".

 

Ja,ja, kom nu bare med den film.

ANNONCE
Pssst... Så er der filmnyheder
  Skal Colin Farrell spille hovedrollen i den kommende Warcraft-filmatisering?

Vi ved ingenting - absolut INGENTING - om den kommende World of Warcraft filmatisering. Men for pokker, vi glæder os til 2015, hvor filmen angiveligt får premiere. Nu rygtes det midertidligt, at Colin Farrell skal spille én af filmens hovedroller. Hvilken vides endnu ikke, men vi gætter på, at han alligevel er for meget pretty-boy til at spille ork. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt