Magasinet M!

Rachel Cook: Jeg elsker, når mænd er passioneret omkring noget

Og det var endnu en babe til din skærm

Så er det tid til endnu en babe på din skærm, og denne gang er det Rachel Cook. Hun har været på forsiden af Playboy Mexico, og har også været model for Robert Voltaire. Rachel elsker sit arbejde, og hun mener, at det bedste ved hendes arbejde er at arbejde samtidig med, at man kan se hele verden. 

Maxim selvfølgelig været i snak med hende, og som altid kigger vi dem over skulderen. Selvfølgelig for jeres skyld, kære læsere. Så, lær alt om hende drømme date, hendes guilty pleasure og meget mere herunder. 

Hvordan er den perfekte date i følge dig?

Alt som ikke inkluderer, at jeg skal dresse up! Tag mig meget gerne med ud på din yndlings gåturs-sti, hvor jeg kan se nogle smukke ting i naturen.

Hvad er din guilty pleasure?

Når jeg ser Santa Clarita Diet på Netflix! Intet bedre...

Hvad er det støtte turn-on ved en mand?

Selvtillid og passion! Omkring livet, arbejdet og hvad der ellers lige er. Jeg elsker, når mænd er passioneret omkring noget.

Rul ned for at se et par udvalgte billeder af Mattie, og tjek hendes Instagram for flere billeder. Vi ved, det ender med det...

Vis dette opslag på Instagram

Digitals ? for @theindustryla by @adammont / ?

Et opslag delt af RACHEL COOK (@rachelc00k) den

ANNONCE
Del
Om forfatteren
Simone Klindt Simone Klindt

Følg på:
Instagram

Simone er M!'s babe-boss. Når hun ikke lige har travlt med at få styr på den næste babe, arbejder hun mere overordnet med kommunikationen i huset. 

Vil du blogge hos os?

Seneste nyt