Magasinet M!

Razer Opus: Gamerne sætter ind med THX certificering og audiofile ambitioner

Razer er klar med aktiv støjreducering i nyt livsstilsheadset

Da Razer i 2016 opkøbte George Lucas' lydselskab THX, var det et spændende move, som måske ikke var helt åbenlyst på daværende tidspunkt, men med det gaming-industriens evigt voksende fokus på kvalitet, giver det alligevel mening. Også når man kigger på, hvor stort et fokus Sony har på lydsiden, af den kommende PlayStation 5. 

Nu er Razer så klar med det første produkt, der for alvor bringer THX-brandet ud til slutbrugeren igen. Og denne gang er det et sæt hovedtelefoner, der ikke nødvendigvis fokuserer på gaming som det første. 

De nye Razer Opus er Razers bud på et sæt hovedtelefoner, der for alvor kan udnytte den høje lydkvalitet, som flere og flere streamingtjenester tilbyder - og det er sket i form af en hovedtelefon, der er blevet tunet efter THX-lydstandarder.

ANNONCE
Razer Opus: Gamerne sætter ind med THX certificering og audiofile ambitioner

Razer Opus er et sæt trådløse headphones, hvor fokus ikke blot har været på gaming, men også i høj grad på musik og film, lyder det fra Razer.

Razer Opus: Gamerne sætter ind med THX certificering og audiofile ambitioner

Headsettet har indbygget aktiv støjreduktion, og holder op til 25 timer per opladning, med ANC (Active Noise Canceling) slået til. 
Foruden trådløs forbindelse via bluetooth, er det også muligt at tilslutte headsettet til analoge kilder via medfølgende 3.5mm jack-kabel. 

Razer Opus er udstyret med to 40 mm drivers af den dynamiske slags, 4 mikrofoner til støjreduktionen og 2 til voice chat. Vægten lyder på 265 gram. 

Pris og tilgængelighed

Razer Opus har en vejledende salgspris på 209.99 euro (Ca 1.570 kr)

ANNONCE
Del

Seneste nyt