Magasinet M!

Razers prisbelønnede gamerskærm kommer endelig til Europa

Razer Raptor er e-sport klar

Da vi først så nyheden, tænkte vi: Hvorfor har vi ikke læst om det alle steder? Og så slår det en; Nå ja, vi er blandt de første der får den slags at vide. 

Sidste år kastede Razer sig ud i at producere skærme til gamere - et naturligt skridt videre fra deres laptop-business, hvor de allerede har markeret sig med nogle, lidt dyre, men rigtig gode maskiner.

Razer Raptor som den hedder, har nu været i handlen i USA i et lille års tid, og har høstet et væld af gode anmelder-scores, der roser den for at være ikke bare en godt performende gamerskærm, men også for designet og de mange gennemtænkte features. 

Raptor der blev lanceret sidste år, er måske ikke længere den skærm derude med de højeste til på specifikationslisten, men det er heller ikke alt - og den har hvad der skal til, for langt de fleste krævende gamere:

Det 27" store display har en opløsning på 2560x1440 pixels og en opdateringshastighed på 144 Hz. 

Dertil kommer selvfølgelig HDR-understøttelse og et hurtigt IPS-panel med blot 1ms responstid. 

ANNONCE
Razer Raptor - Razers prisbelønnede gamerskærm kommer endelig til Europa Razer Raptor

Gamerskærmen er umiskendeligt en gamerskærm, men holdes i Razers meget rentegnede format, med skarpe linjer og smarte funktioner. 

Standeren har 90-graders tiltfunktion - som både gør det let at indstille den korrekte skærmvinkel, men også giver let adgang til kabelføring. 

Selve skærmens fod er også godt gennemtænkt med "skjult" kabelgennemføring, med plads til ikke bare et, men hele fem seperate kabler, der kan trækkes fra skærmens porte og ud gannem foden. Det gør det bare lettere at lave et clean setup!

Skærmen har en HDMI 2.0 port, en DisplayPort, 1 USB-C port og 2 USB 3.0 passthrough-porte. 

Selvfølgelig ville det ikke være ægte Razer, uden RGB-belysning: Her oplyser en omkransende LED-strip foden med Razer Chroma. 

Razer Raptor sælges i Europa fra den 24. august 2020, med en vejledende salgspris på 799.99 euro.

Forhandles blandt andet hos Proshop.dk

ANNONCE
Razer Raptor
Del

Seneste nyt