Magasinet M!

Rebecca Black er klar med jubilæums-remix til sit 10 år gamle virale hit 'Friday'

Husker du? Gotta get down on friday..

I 2011, da man stadig var meget opmærksom på viralt trendede Youtube-videoer, slog Rebecca Black igennem med sin sang - og tilhørende musikvideo 'Friday'. 

Sangen var måske ikke den bedste i verden (mildt sagt) og gik pludselig viralt efter den flere steder blev kaldt "den værste musikvideo nogensinde". Sangen gik hen og blev et meme ala Rick Astleys 'Never gonna give you up' (aka Rick-rolling) og Rebecca Black fik mere end 160 millioner views, inden videoen blev fjernet fra Youtube, på grund af uoverensstemmelser mellem Black og hendes pladeselskab.

ANNONCE
Rebecca Black - Friday (Original)

Rebecca Black der var 13 år under udgivelsen af hitsinglen, måtte i mange år leve med mobning - og hun kæmpede for at komme ud under egen skygge.

Rebecca Black har løbende udgivet musik siden da, og i løbet af de seneste år er hun blevet en ganske habil sangerinde - og dyrker sideløbende en karriere som Youtuber og instagrammer

Den 10. februar markerer 10-års jubilæet for 'Friday' og i den anledning har Rebecca Black udgivet et remix, i samarbejde med 3OH!3, Big Freedia og Dorian Electra - og den kan du nyde her:

ANNONCE
Friday (Remix)
ANNONCE
Del

Seneste nyt