Magasinet M!

Rebootet vi alle har ventet på: Teletubbies er tilbage

Hvem har savnet: Tinky-Winky, Dipsy, La-La, Po?

Netflix Jr. har genoplivet et millenium fænomen, som alt efter din alder enten skaber nostalgiske varme følelser, eller får din hud til at krible af irritation(?)

Det engelske børneprogram Teletubbies så første gang dagens lys på BBC i 1997 - så populært blev det, at Teletubbies i år 2000 allerede havde genereret 1 milliard britiske pund i Merchandise-salg. Selvfølgelig blev programmet også syndikeret - og danskerne fik også fornøjelsen i de efterfølgende år. 

Teletubbies har allerede været rebootet en gang tidligere, det skete i 2014. Siden da har produktionen skiftet hænder, og nu er Netflix klar til at skyde børneprogrammet på streameren 14. november 2022. 

Som mange andre absurde børneprogrammer, er Teletubbies gennem tiden blevet overanalyseret i vildskab, og det har resulteret i nogle ret vedholdende og totalt vanvittige teorier, omkring programmernes underliggende budskaber. De rangerer i alt lige fra at babyen i solen skulle være en dæmon og at Teletubbies spreder satanistiske budskaber - til teorier om, at volapyk-talende væsener rent faktisk hypnotiserer børn. 

Søg efter Teletubbies Theories på Google - men under eget ansvar!

Med en ny omgang Teletubbies på vej, er det bare at læne sig tilbage og se hvilke konspirationsteorier det kan afføde i et post-covid samfund. 

ANNONCE
Trailer: Teletubbies
Del

Seneste nyt

Annonce