Magasinet M!

Red Hulk joiner MCU via den kommende She-Hulk-serie

MCU udvider stort!

Der har altid været noget fascinerende over Hulk-universet - og trods en udmærket film i 2008 med den daværende Hulk-skuespiller, Edward Norton, så har vi ikke set meget solo-sjov med den grønne stodder.

Og det heller ikke ser ud til, at vi får det lige foreløbig, men nu bliver en anden ikonisk Hulk-karakter tilsyneladende snart introduceret - Red Hulk.

Dem der ikke lige kender figuren, så er den baseret på William Hurts karakter fra MCU, General Thaddeus Ross, som vi har set i både The Incredible Hulk, Civil War, Infinity War og Endgame - som bliver forvandet til Red Hulk i den kommende Disney+-serie, She-Hulk.

Hurt får også en cameo i Black Widow-filmen, og forventes at få en cameo i The Falcon & The Winter Soldier - sådan lyder det fra kilder hos GeeksWorldWide.

Og selve Red Hulk-konceptet er baseret på Hurts besættelse af at fange Bruce Banner, som var forsøgpersonen til Gamma-forsøget, der gav ham overnaturlige kræfter - og i forsøget at fange ham og udligne scoren, fik han selv kræfterne i form af Red Hulk, et bæst med overnaturlig styrke og taktiske evner.

Det skal nok blive godt!

Og som Marvel-boss Kevin Feige tidligere har udtalt, så kommer de nye serier til at vægte lige så tungt som filmene, så MCU bliver én stor pærevælling af gode sager!

ANNONCE
Red Hulk joiner MCU via den kommende She-Hulk-serie
Del

Seneste nyt

ANNONCE