Magasinet M!

Reddits ikoniske gyserhistorier er blevet filmatiseret - se første trailer til Tales From the Void

Det bliver grumt!

Hvis du har fulgt lidt med på Reddit over årene, så har du måske af og til stødt på tråden r/NoSleep - enten ved at opsøge den, eller ved et uheld falde over den og få mareridt i flere uger efter. 

Her kunne folk dele deres horror-historier på godt og ondt - og som navnet antyder, kan man godt blive grebet af en historie, der ikke ligefrem indbyder til godnat-tid.

Horrorstreamingtjenesten Screambox har i samarbejde med Cineverse og Bloody Disgusting afsløret traileren til den nye antologiserie, "Tales From the Void", som er baseret på de populære horrorhistorier fra subreddit-siden r/NoSleep. Serien får premiere med to episoder hver søndag fra den 13. til 27. oktober, eksklusivt på Screambox.

Ifølge den officielle beskrivelse vil "Tales From the Void" dække et bredt udvalg af horror, fra uhyggelige dukker til uløste mysterier og seriemordere. Serien fokuserer på både overnaturlige fænomener og unaturige skabninger, mens den også indeholder sociale kommentarer og undersøger menneskets dystre sider.

Hver episode bliver fulgt af et interview med den originale forfatter bag r/NoSleep-historien, præsenteret af David Cummings, skaberen af 'The No Sleep Podcast'.

Seriens instruktører inkluderer blandt andre Loschiavo, Joe Lynch, Maritte Lee Go, John Adams og Toby Poser.

Hvis der er noget på gyser-fronten, vi elsker - så er det antologier!

Den læner sig op af den populære niche-franchise V/H/S, som dykker ned i forskellige horror-historier fortalt af visionære filmskabere med VHS-effekt og nostalgisk gys.

Den første trailer til Tales From the Void er landet - er du klar til et godt gys? Tjek den ud herunder:

ANNONCE
?si=RSbsN46zk0b_WUtl
Del

Seneste nyt