Magasinet M!

RedMagic 5G Eclipse Black: Den populære gamer smartphone kommer til Europa

Se priserne her

Smartphonebrandet Nubia har haft stor succes med deres ultra-spec gamer smartphone Red Magic, hjemme i Kina, og nu rulles det seneste flagskib også ud til salg hos tech-glade gamere i USA og her i Europa. Det fortæller Nubia i en pressemeddelelse.

RedMagic smartphones har et dedikeret gamerfokus, det ses tydeligt på enhedernes design, men de er også godt oppe i specifikationsgamet, og den nye model RedMagic 5G Eclipse Black, er med oppe i flagskibsniveau.

Det viser sig blandt andet i det seneste og mest kraftfulde Qualcomm Snapdragon 865 chipset, som også benyttes af OnePlus 8 Pro, Lenovo Legion Gaming, og nogle versioner af Samsung Galaxy S20.

Foruden det kraftige chipset, der selvfølgelig er med på 5G bølgen, er RedMagic også udstyret med 12GB RAM, en AMOLED Esports skærm på 6.65" med opdateringshastighed på 144 Hz og et 64MP Sony Triple Cam-system. 

Når det kommer til gaming-features, er smartphonen blandt andet udstyret med aktiv køling, blæser og indbyggede trigger-knapper - og ja, RGB-lys på bagsiden. Fordi. Gamer. 

ANNONCE

Prisen for en RedMagic Eclipse Black 12GB er næsten kinesisk - den europæiske salgspris på RedMagics shop* - står til 599 euro ( lige knap 4.500 danske kroner. ) 

Vi er på jagt for at få testet smartphonen af, for det lyder til at være en spændende spiller.  Smid os en besked hvis du ejer en - vi er nysgerrige på at høre om kvaliteten overstiger den skarpe pris.

ANNONCE
Del

Seneste nyt