Magasinet M!

Regitze er Ugens Instababe: Folk har ofte lidt fordomme om "os" letpåklædte Instagram-piger

Septembers første Instababe!

September måned har meldt sin ankomst og det samme har efterårets første Instababe!

Navn: Regitze Bach

Alder: 20 år gammel

Beskæftigelse: Studerende (Starter på første semester på BSc AU)

Civilstatus: Single

Bopæl: Djursland, forhåbenligt snart Aarhus

Særlige kendetegn: Humørbombe, crazy, twerking queen & bad bitch

Instagram: Regitzeebach

ANNONCE
Regitze er Ugens Instababe: Folk har ofte lidt fordomme om "os" letpåklædte Instagram-piger

Vi har valgt dig som ”Ugens Instababe”, hvordan føles det?

Det er jeg virkelig glad for! Jeg har længe fulgt med på jeres instagram og set alle disse smukke kvinder, så det en stor oplevelse at blive udvalgt som Ugens Instababe. Jeg elsker at kunne udtrykke mig selv og fremvise min krop præcis, som jeg gerne vil, og den mulighed får jeg gennem Instagram. Jeg ser meget min krop som et kunstværk, som jeg selv har malet gennem hårdt arbejde, så det gør mig virkelig glad, at andre gerne vil følge med i mit liv og min “kunst”.

Kan du fortælle os en ting om dig selv, som man ikke lige forventer?

Jeg tror ofte folk har lidt fordomme om “os” letpåklædte Instagram-piger, så de fleste bliver faktisk meget overrasket, når de finder ud af, at jeg er forholdsvis klog. Jeg er en haj til tal og utrolig stærk i økonomi, og planen er også at ende ud med en kandidat i dette. Så drømmen er helt klart at blive Boss Woman.

ANNONCE

Hvor går din næste rejse hen?

Et sted hvor der er sol, pool og drinks :)) Jeg er typen, der elsker at ligge på en solvogn med høj musik og gerne en Gin-Hass i hånden. Dog er jeg også et aktivt menneske, så det gør mig ikke noget at spille lidt vandpolo eller fodbold engang i mellem.

Hvad er det bedste du ved? Og, hvad er det værste du ved?

Det bedste jeg ved, er de stunder, hvor man glemmer tiden og bare lever i nuet. Jeg ELSKER at grine og ELSKER at være omkring mennesker, som får mig til at grine. Det værtsætter jeg utrolig meget.

Det værste jeg ved, er helt klart racisme, sexisme og homofobi. Jeg bryder mig virkelig ikke om, at der bliver skelnet mellem mennesker på baggrund af hvilket køn, race og seksualitet man har. Vi er alle født frie og lige, eller sådan burde det være.

Hvad er din yndlings TV serie, og hvorfor?

Jeg ELSKER Greys Hvide Verden, ohhh God I love it. Masser af intriger, drama, kærlighed og venskab. Det er bare amazing.

ANNONCE
Regitze er Ugens Instababe: Folk har ofte lidt fordomme om "os" letpåklædte Instagram-piger

Hvis man skal invitere dig på en date, hvad skal man så lave? Hvordan er den perfekte date ifølge dig?

Først og fremmest er jeg virkelig svær at komme på date med, så man skal virkelig fange min interesse. Hvis jeg skulle på date, ville den perfekte date være en aktiv date. F.eks. en klatrebane, skydning, træning, køre Gokart mv. Jeg er et stort konkurrencemenneske, så jeg elsker at blive udfordret, teste grænser og udvide min horisont.

Hvad er den sjoveste kommentar du har fået?

“Du minder virkelig meget om Tessa, og Tessa er altså røv lækker”

Hvad gør en mand sexet?

En virkelig sexet mand, er en som hviler i sig selv og udstråler selvsikkerhed. Det må gerne ligne, at han har gjort noget ud af sig selv, brugt tid på at sætte håret og fundet det rigtige tøj. Derudover er der jo ikke noget mere sexet end en mand, som har styr på sit liv og ved hvad han vil i fremtiden, samtidigt med han selvfølgelig dufter overdrevet dejligt.

ANNONCE

Hvad er det vigtigste du har lært om mænd?

De ser ikke de små ting, som vi gør. Og det ikke for at nedværdige mænd, men det nytter simpelthen ikke noget at rende rundt og give små hints, for de fanger den ikke. Fortæl tingene direkte, det bare så meget nemmere.

Hvad er din vildeste sexoplevelse?

Vildeste sexoplevelse, that’s a tough one. Vil gå så langt at sige, at jeg godt kan lide at udforske ting og gerne nye steder, buuuut I don’t kiss and tell :)

Hvad er du allermest stolt af?

Jeg er nok allermest stolt af den rejse, jeg har været på for at nå til det punkt jeg er i dag. Både træningsmæssigt, men helt klart også mit mindset. Livet er bare så meget nemmere, når man lærer at sige “fuck it”.

ANNONCE

Hvornår er en mand sjovest?

Jeg ELSKER grov humør og selvironi. Jeg er utrolig flabet, og elsker når den kommer endnu hårdere tilbage.

Hvad er du god til?

Jeg er en kanon fodboldspiller, hvis bare kampen varede 2X10 minutter.

Hvor finder man dig oftest lørdag aften?

Højtsandsynligvis i selskab med mine besties. Enten privat med gossip og hvidvin, eller i byen med en flaske vodka i hånden.

ANNONCE

Fortsæt sætningen: "Jeg har aldrig..”

.. været sammen med to fyre på en aften.

Fortæl om din vådeste bytur

Tequila har en eller anden “stripper”-effekt, særligt når det mig som drikker det. Det kan derfor hænde, at en aften pludselig ender ud i en lapdance eller to, dog er balancen ikke tilstede, når promillen bliver for høj :’).

ANNONCE
Del

Seneste nyt