Magasinet M!

Rekordstore bæster

Du gider ikke rende ind i disse monstre på vej hjem fra byen.

Rekordstore bæster
  Kæmpe-alligatoren fra Mississippi.

Der lever nogle enorme alligatorer i den amerikanske Mississippi-flod. Den måske allerstørste af disse forhistoriske bæster blev fanget i sidste uge af amerikaneren Dustin Brockman. 331 kg vejer denne motherfucker af en alligator og måler 4,10 meter i længden. Så er det altså lidt lige meget, at du har redningsvest på, skulle du være så uheldig at falde i floden nær dette monster.

ANNONCE
Rekordstore bæster
  Verdens største vildsvin

Hils på Hogzilla II - det gavmilde svin. Han sørger nemlig for, at der er pulled pork-burger til en mindre amerikansk forstad. Dette bæst blev skudt og dræbt af en kun 11-årig knægt fra Alabama, som var på jagt med sin far (som man jo naturligvis er i den alder). Faren proklamerede, at svinet vejede et lille halvt ton og målte 285 cm fra snude til halespids.

 

Dét er et stort svin.

ANNONCE
Rekordstore bæster
  Slangen Medusa

Ja, det er hendes navn. Medusa er ifølge Guinness Rekordbog verdens længste slange i fangenskab med sine 7,67 meter og 158,8 kg. Lige nu holder hun til i et spøgelseshus i Kansas City, Missouri i USA.

Rekordstore bæster
  Grizzlybjørnen over dem alle

Denne bamse finder du (heldigvis) ikke i din lokale Build a Bear. Den nordamerikanske grizzlybjørn ser måske meget nuttet ud. Men det er den ikke. For det første er den herrestor og afsindigt stærk. Og så jagter den dig med over 55 km/t  over flere kilometer, hvis det bliver nødvendigt. Så du kan ligeså godt lægge dig ned og dø, skulle du være så uheldig at støde på et aggressivt og sultent eksemplar.

Dette pragteksemplar blev nedlagt af en jæger i Alaska. Eftersigende var bjørnen næsten 4 meter høj og vejede små 800 kg. Den gigantiske bjørn havde adskillige menneskeliv på samvittigheden. Men vi havde nu alligevel håbet, at man kunne have fanget dyret i live.

 

 

ANNONCE
Rekordstore bæster
  Monsteret fra Fillippinerne

Det kan godt ske, at verdens største alligator netop er blevet skudt og dræbt 'over there'. Men alligatoren er et lille firben sammenlignet med saltvandskrokodillen.

 

Denne krokodille er verdens største levende eksemplar af de forhistoriske væsener. Monsteret måler 6,4 meter og var på givne tidspukt, da det blev indfanget i 2011, mistænkt for at have angrebet og dræbt adskillige personer i Nueva Era, Bunawan på Fillippinerne, deriblandt en lokal landmand og en 12-årig pige.

Krokodillen vejer over et ton men på trods af dens dinosaur-lignende proportioner er den langt fra den største dokumenterede krokodille. Den titel tilhører nemlig ...

ANNONCE
Rekordstore bæster

... dette bæst, der måler helt vanvittige 8,6 meter i længden og blev skudt og dræbt i Queensland, Australien tilbage i 1957.

Del

Seneste nyt

ANNONCE