Magasinet M!

Religiøse galninge

Ti religiøse tumper går amok

Religiøse galninge

Satanisme er skidt

De velsigner, forbander, udøver mirakler og taler i tunger. Men mest af alt er disse religiøse galninge skideskøre.

Satanisme er skidt

Hvordan skaffer man seere, og - ikke mindst - penge som tv-præst? Skal man bræge op om, at satanister dræber børn og smelter dem om til stearinglys? Tja, men man kan vel også fortælle en fængslende historie, om hvor glad man er for at høre bibelbånd i sin bil. Nå ja, selvfølgelig ikke lige nu, da bilen blev stjålet fire uger tidligere. Eller alternativt kan man råbe, at der ikke findes kærlighed på bøssebarer. Jonathan Bell gør det hele, og det virker. M! er i hvert fald blevet fans af denne kristne brøleabe.

ANNONCE

Stoffer er farlige

Stoffer er farlige

Bibelen forkyndt som man - desværre - aldrig har hørt den forkyndt før. Af uransagelige årsager fik denne noget uligevægtige og svært bandende gut sendetid på en californisk tv-station for at sprede sit budskab om... øh... vi ved faktisk ikke, hvad budskabet er. Vi blev alt for fænget af den geniale kameraføring, og det faktum, at Preacher X faktisk ser ud til at holde en telefonbog - og ikke en bibel - i hånden, mens han storsviner de seere, der ringer ind..

ANNONCE

Prædikant KO

Mama said knock you out

Tro kan flytte bjerge. Og vælte mennesker. Charlatanen Benny Hinn er kendt for sine guddommelige kræfter til at vælte sine tilhørere med alt fra en simpel håndpålægning til et sving med jakken, der ville give alverdens toreadorer mindreværdskomplekser.  

Bed til Bush

Bed til Bush

Der står vidst et eller andet sted i bibelen, at afgudsdyrkelse er skidt. Men de skider denne bibelskole for børn højt og helligt på. En life-size papversion af George W. Bush bliver stillet op på podiet, og så skal de arme unger ellers bede til og velsigne ham. Anders Fogh er misundelig.

ANNONCE

Gud hader alleGud hader alle

Er man en skidt person, hvis man stiller sig op til soldater-begravelser med skilte, hvor der blandt andet står så næstekærlige ting som 'Thank God for dead soldiers' og 'You're going to hell'. Næh, man er skam bare en god troende i Westboro Baptist Church, der mener, at dette er Guds straf for, at man accepterer homoseksuelle i USA. I dette ret opsigtsvækkende nyheds-indslag er en af de kristne inviteret i studier for at fortælle om aktionen, men det ender meget hurtigt i en ophedet råbekamp mellem reporteren og den kristne nut-case. Se, det er god underholdning.

ANNONCE

ScienTomCruisOlogy

ScienTomCruisOlogy

Nogle husker ham fra så moderat gennemsnitlige film som War of the Worlds, The Last Samurai og Days of Thunder. Men Tom Cruise er skam også en glimrende salgsperson. Bare hør ham lovprise Scientology i denne lækkede rekrutterings-video. Hvis du troede, manden havde en skrue løs, så får du bekræftet mistanken her.

ANNONCE

Telefon-healing

Telefon-healing

Grænsen mellem plattenslager og populær tv-præst er meget lille. Og i Kerney Thomas' tilfælde ikke eksisterende. Bare se dette fantastiske klip, hvor en seer ringer ind og beklager sig med voldsomme smerter i albuerne. Kerney Thomas skriger skingert, og spørger så manden, om han kunne mærke Guds helende kraft. "Nej, Pastor Kearney, smerten er der stadig!". "Nå... men så forsvinder den nu," siger den ærede præst, inden han smækker røret på.  

ANNONCE

Gal kvindelig præst

Gal kvindelig præst

De bedste af de gale præster kan beskrive religion, så alle kan forstå det. Og denne kvindelige præst må i den grad tilhøre superligaen af gale forkyndere, da hun i dette klip fortæller, hvad hendes tilhørere har brug for. En Helligånds-tarmskylning lige op i bagdelen. Ja, det er selvfølgelig også en måde at føle sig tættere på Gud...

ANNONCE

Fup-præst parade

Fup-præster på parade

Et engelsk tv-program har været så elskværdige at lave en opsamling af nogle af de bedste øjeblikke i kristne fup-programmer. Gense så strålende øjeblikke, som når Kelly Copeland forklarer de kvindelige seere, at hvis de er trætte af at vaske tøj, så er det fordi, de ikke vasker tøj med Gud. Eller når Mike Murdoch forklarer, at man for 58 dollars til Gud (Mike Murdoch) kan få sin eks-mand til at betale børnepenge.

ANNONCE
Del

Seneste nyt