Magasinet M!

Rengøringscrew i den kriminelle underverden forsøger at stjæle en kuffert med penge i første trailer til Clean Up Crew

I krig med både mafiaen og korrupte FBI-agenter!

Vi har set utallige krimifilm og gangsterfortællinger, hvor de helt tunge drenge i underverdenen altid har et eller andet crew, der kan dukke op og fjerne bevismateriale og rydde op efter balladen.

Hvad enten det er et crew, der skal afskaffe et lig eller måske rydde op efter en handel, der gik i vasken.

En ny film ved navn The Clean Up Crew kigger netop på disse 'medarbejdere', der bliver hyret til at vaske blod af, afskaffe bevismateriale og generelt sørge for at slette alt, hvad der er hændt. 

Mens de blot er på endnu en arbejdsopgave, finder de en kuffert skjult i en skorsten - en kuffert fyldt til randen med pengesedler.

De beslutter sig for at gå imod al sund fornuft og forsøge at score alle pengene selv - for hvem skulle vide, at pengene er der, når alle på gerningsstedet er døde?

Det viser sig dog hurtigt, at de har taget munden for fuld, da pengene tilhører en undergrundsboss spillet af Antonio Banderas, som skal have sine knaster tilbage.

Som om det ikke skulle være nok, har man også fået FBI på nakken - og her tænker man sikkert, at lovens lange arm måske kan hjælpe lidt til i kniben.

Men agenterne er korrupte ind til benet og vil egentlig bare have pengene for sig selv.

Jonathan Rhys-Meyers og Melissa Leo leder an i rengøringscrewet, der både må planlægge og improvisere i forsøget på ikke at få hele den kollektive hævnhær på nakken og slippe afsted med nok penge til at slippe væk fra deres job én gang for alle.

Den første trailer er netop landet og ligner en god actionfyldt, humoristisk film til en popcorn-aften - tjek den ud herunder:

ANNONCE
?si=DGBoVRjPBW70IVld
Del

Seneste nyt