Magasinet M!

Revolutionerende sexlegetøj-teknologi giver orgasmegaranti til begge i soveværelset

En lille adventsgave, måske?Tidligere på måneden kom den store sexundersøgelse på banen i Danmark, hvor det blev klargjort, at danskerne desværre også oplever det famøse ‘Pleasure Gap’ - som antyder en tendens, hvor kvinder ikke får ligeså mange orgasmer som mændene.

Og det har brandsene We-Vibe og Womanizer brugt de seneste mange år på at udligne, så både mænd og kvinder får den rette nydelse under sexakten.

ANNONCE
Revolutionerende sexlegetøj-teknologi giver orgasmegaranti til begge i soveværelset

I 2008 så verdens første vibrator til par dagens lys. We-Vibe blev med ét en kæmpe succes og måtte efter få sekunder melde udsolgt efter at have solgt de første 20.000 produkter. Brandet blev hurtigt et hot samtaleemne for både forbrugere og branche, og udmærker sig særdeles i sexteknologi-industrien. Det første We-Vibe-produkt blev skabt af ægteparret Bruce og Melody Murison, som brugte Murisons højteknologiske baggrund til at udvikle et unikt, sensuelt produkt målrettet par. I dag er We-Vibe-vibratorer blandt verdens mest anerkendte og respekterede produkter, og brandet fortsætter med at sætte nye standarder i sexteknologi-industrien inden for design og udviklingen af intime produkter, der sætter særligt kvindekroppen i fokus.

Og herfra stak det af med produkter til par - Firmaet bag Womanizer blev grundlagt i 2014 af Michael Lenke, en tysk mand fra en lille by i Bayern. Han brugte 18 måneder i værkstedet og soveværelset på arbejdet med den første prototype sammen med hans kone Brigitte. Lenkes mål var at lukke orgasmegabet mellem mænd og kvinder ved hjælp af innovation og teknologi.

Flere kvinder oplever, at de hverken selv kan få en orgasme eller ikke få orgasme, når de er sammen med deres partner - og derfor bliver der sat spot på at få orgasmen ind i soveværelset til begge partner. Og de findes i alle mulige afskygninger, som hverken kræver det helt store udstyr, en stor manual eller en teknik, som du måske/måske ikke alligevel kan finde ud af, når det kommer til stykket.

ANNONCE
Revolutionerende sexlegetøj-teknologi giver orgasmegaranti til begge i soveværelset

Af udvalgte produkter i kampagnen for orgasmegaranti finder man blandt andet muligheder for at forkæle sin kæreste både hjemme i soveværelset såvel som ude på farten - deres Moxie-model gør det muligt kvinden at bære sexlegetøjet i sine trusser, hvorefter du selv kan styre hendes nydelse i løbet af dagen med en fjernbetjening.

Sync by We-Vibe er designet for at stimulere klitoris og G-punktet uden berøring. Vibratoren kan bæres under samleje, hvor vibrationer stimulerer både hende og ham - og det hele kan styres af en app, så man kan styre det hele selv. Alt fra bevægelse, rytmer og forskellige variationer.

Hvis du har mod på at afprøve det selv og forkæle konen eller kæresten, så kan du se sex-legetøjet her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE