Magasinet M!

Rick Astley kommer til Danmark

Den levende og legendariske meme rammer Danmark til efteråret

En af musikhistoriens mest markante stemmer kommer tilbage til Danmark efter sidste års fantastiske og fuldstændig udsolgte koncert.

Han var blot enogtyve år gammel, da han udgav den ikoniske "Never Gonna Give You Up" og få debutsingler har haft den samme effekt. Singlen fik øjeblikkeligt residens på hitlisterne og megahittet blev Storbritanniens bedst sælgende single i 1987 og gik nummer et i 16 lande. Sangen blev kernen på debutalbummet “Whenever You Need Somebody”, og det solgte forbløffende 15 millioner eksemplarer på verdensplan og etablerede Astley i branchens elite som et af de mest spændende nye navne på planeten. På tværs af Atlanten var det hits som “It Would Take A Strong Strong Man” og “Together Forever” der vandt anerkendelse, og fik top ti placering samt tjente Astley en eftertragtet Grammy-nominering for "Bedste nye kunstner” i processen.

Rick Astley har efterladt et uudsletteligt præg på pop-kulturen siden sin fremkomst i rampelyset for næsten tre årtier siden. Med langt over 40 millioner solgte plader, og et misundelsesværdigt bagkatalog over hitliste-toppende singler, er Astley fortsat en af Storbritaniens mest succesfulde solister nogensinde.

Rick Astley er ligeledes i stand til at krydse genrer efter behag, men bevarer altid sin sjælfulde dybde og udtryksmåde, som først gjorde ham afholdt og anerkendt. Astleys uforlignelige vokal har vundet legioner af fans verden over, han har udgivet seks anmelderroste studiealbum, er blevet Grammy-nomineret og i 2016 kom så Astleys længe ventede tilbagevenden med albummet ”50”.

ANNONCE
Rick Astley Store Vega 23. September 2018

Billetpriser: 420 kr. + gebyr

Billetsalget starter fredag 8. juni kl. 09.00 via livenation.dkvega.dk og ticketmaster.dk

Del

Seneste nyt

Annonce