Magasinet M!

Rigtige players

Har du problemer med at score damer?

Der er fyre som mig, der har det nemt med piger. Det handler om flere ting, meget af det ligger til min natur, men resten er indstuderet og øvet. Læs denne artikel, og scor næste gang du tager i byen!
Rigtige players
De uvidende vil kalde det pral. Players vil kalde det usandt, sikkert i frygt for konkurrence. Kvinder vil kalde det klamt. Ikke desto mindre er det sandt, at piger falder for dig, hvis du opfører dig på en bestemt måde. Du må derfor gøre op med dig selv, om du ønsker et fast forhold eller en masse tilfældig sex, for mig er valget rimelig klart!

Tilfældig sex kommer ikke af sig selv
Hvis du tror, at en ægte player står i byen og får tilbudt den ene mødom efter den anden, tager du gruelig fejl. Vi er præcis lige så fucked up som dig selv, men vi tager action på situationen. At bevæge dig ind i et rum handler om at fokusere, fokusere og fokusere.

Diskoteker:
 • Sørg for at få tjekket alle pigerne ud med det samme.
 • Gå så tæt på hende du har udset dig som overhovedet muligt, uden du virker nærgående.
 • Mas dig gerne forbi hende, kig hende i øjnene, smil og nik og gå så videre.
 • Køb en drink, og gå direkte i kødet på hende
 • Stil spørgsmål om hende, hvad laver hun, hvad abejder hun med, hvad drømmer hun om... Spørg spørg og spørg. Stil spørgsmål til de svar hun giver, og virk interesseret i ethvert ord hun vælter ud med. Når hun spørger hvad du laver, siger du professionel drengerøv og slutter af med "nok om mig", og stiller hende endnu et spørgsmål.

 • Samtalen
  At stille spørgsmål leder til spørgsmål. Forsøg så vidt muligt at få hende til at snakke mest. Husk hendes svar, og brug dem senere, enten i samtalen eller hvis du får en date med hende senere. Sørg for at spørge om hvad hendes favoritdrink er, køb den til hende senere på aftenen når i er faldet rigtig godt i snak.

  Dit standard svar til "hvorfor spørger du om det?" er "Jeg er bare nysgerrig".

  Stil spørgsmål til favorit restaurant, og tag hende derhen at spise, hvis det lykkedes dig at få en date med hende. Husk på at rigtige players ikke er interesserede i éngangs knald, men rigtig mange bolleveninder!

ANNONCE
Rigtige players
Op på hesten efter en afvisning
Her fejler de fleste tosser. At være en ægte player, handler om at kunne tøjle bitterheden, og komme tilbage efter et slag i ansigtet. Der er kvinder, som du aldrig kan score. Lad dog være med at bruge tiden på dem. Lad være med at tænke på "hvad der kunne have været" tænk i stedet på, hvem den næste tøs du vil snakke med er.

Forestil dig hvor du vil hen
Gennemgå forløbet i dit hoved, byg eventuelt en fast rutine op med de samme spørgsmål. På den måde ved du altid, selvom du er stiv, hvordan du kommer til slutningen, kysset, sengen eller toilettet. Bestem dig, lad dine spørgsmål lede i den retning, som du selv vil have dem i. Vær direkte, sørg for, at hun virkelig føler du er interesseret. Hvis hun fortæller dig, at hun skal læse til sygeplejerske, så stil spørgsmål til arbejdsmiljø, joke med om hun så skal score en læge, og stil spørgsmål om, hvornår hun får sin uniform. Stil ikke direkte spørgsmål om sex, samliv, ekskærester men spil en underspillet drengerøv, som prikker til hendes nysgerrighed.

Vær realistisk
Vi er alle sammen opdraget til at sigte mod toppen. Lad være med at gøre det samme angående kvinder. Er du allerede nu inde i et mønster, hvor du prøver på at hive den lækreste kvinde hjem HVER eneste gang du er i byen, og taber du hver gang? Well så udvid din horisont.

Du vil bliver overrasket over, hvor stor kvalitet, og ikke mindst søde piger der findes, hvis du trapper et par trin ned af stien. Gå efter piger, du er sikker på du kan få, og udfordre kun den lækreste babe, når du alligevel, har så mange tøser omkring dig, at du er ligeglad!

Tro mig når jeg siger, at de super lækre babes, kan lugte om du har fået sex for nyligt eller ikke har... Er du lagt på is, gider hun dig ikke - babes er syge i hovedet, og vil i de fleste tilfælde altid forsøge, at tage noget andre piger har. Det skyldes dårligt selvværd, og en opvækst, hvor alt er gået for nemt for dem, det kan man skrive afhandlinger om... Men tro mig når jeg siger, at du med 3-4 bolleveninde-babes vil være glad for du trappede lidt ned, indtil din selvtillid var steget i graderne!

Jeg opsummerer:

 • - Gå direkte hen til damerne, sig skål og stil så spørgsmål med det samme! Afviser de dig så kom hurtigt videre til den næste! Hvis du står og venter sker der ALDRIG noget, du er den eneste der kan tage situationen under kontrol. Kom i gang!

 • Sørg for at have en bunke sikre spørgsmål, som du kan slynge ud, her er et par eksempler
  :

 • - Deres navn
 • - Deres fremtidsplaner
 • - Deres arbejde
 • - Deres sidste ferie
 • - Deres favoritdrink
 • - Favoritrestaurant
 • - Deres søskende

 • Og husk så at stille spørgsmål til deres svar! Og sørg så for guds skyld for at sammensætte spørgsmål, som du har på rygraden, det får dig til at virke selvsikker og ikke mindst interessant! Det er i hvert fald bedre end at stå og stamme eller grine fjoget!

  Når du taler med piger, så lad være med nogensinde at afbryde og sørg altid for at støtte hendes mening, også selvom du ikke er 100% enig. Spørg hende, hvad hun vil, og lyv om, at du har det sjovt ligemeget hvad! Det er hende der er fokus...

  Held og lykke herfra, nu vil jeg bevæge mig ud i de Århusianske natteliv, forhåbentlig tager jeg hjem med et par damer om et par timer!
ANNONCE
Del

Seneste nyt