Magasinet M!

Rihanna smider tøjet [Galleri]

For hot til Instagram - lige tilpas til Connery.dk!

Rihanna smider tøjet [Galleri]
Det er ikke tit, at man får lov til at se andet end en stram bikini på de utroligt flotte modeller i omløb, men det franske magasin Lui har lavet et kæmpescoop – Rihanna uden tøj! Hun har i sin attitude og adfærd ikke været den man forbinder med blufærdig – og hun har da også haft nogle sexede billeder i magasinet Vogue – men aldrig før har det været så ucensureret!

En af fordelene ved Connery.dk er, at du aldrig skal være bange for, at billederne bliver censureret! Derfor vil vi gøre kunsten efter, og sørge for, at disse formidable billeder ikke går til spilde i censurafdelingens møjsommelige klippearbejde.

Det betyder: Vi har fundet billederne frem, som var alt for frække til Instagram! Folkene bag det populære sociale medie truede med at lukke sangerindens konto, hvis ikke disse ucensurerede billeder blev fjernet. Efter at det første billede blev fjernet af ’ordensmagterne’, smed hun endnu et billede op for at vise, hvor skabet står. Smart eller ej? Det er vi ligeglade med, så længe vi får lov til at se hendes vovede fotoshoot med magasinet Lui. 

Hvis du lige trænger til at få genopfrisket billederne af denne skønhed, så kan du kigge tilbage på vores  
guddommelige Fredagsbabe.

Hovsa! der var dælme også lige en lille billedartikel med Shakira: vupti, så er der godter!
ANNONCE
Del

Seneste nyt