Magasinet M!

Rikke er Ugens Instababe: Jeg snakker som en havnearbejder

Sig hej til Rikke. Hun er den mindst romantiske type, og så er hun ret kendt for hendes bagdel - hvilket vi udemærket forstår!

Rikke er Ugens Instababe: Jeg snakker som en havnearbejder

Godnat blev der sagt ? #nightynight #tinderbox #altformegetlarm #vilsove #zzZzZZz

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 22. Jun 2017 kl. 2:21 PDT

Navn: Rikke Holm Christensen

Alder: 22

Beskæftigelse: Fitnessinstruktør

Bopæl: Odense

Status: Optaget 

Instagram: _rikkeholmc

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Nina-Rosa, så klik X.

???????? #vacaymode

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 11. Jul 2017 kl. 5:29 PDT

ANNONCE

Vi har valgt dig som Ugens Instababe - hvordan føles det?

Det føles surrealistisk. Ud af så mange smukke piger, bliver jeg valgt - det kan man da kun tage som et kæmpe kompliment! Det er da helt klart et plus på selvtillidskontoen. 

Nap at the beach ??? #hvorerminarm

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 11. Jul 2017 kl. 12:31 PDT

ANNONCE

Hvad laver du til dagligt? 

Pt er jeg fitnessintruktør, som jeg også har uddannet mig til. Sådan videre uddannelsesmæssigt er jeg ikke 100% afklaret med endnu, men går med en tanke om veterinærsygeplejerske. 

Who said close up ??? @iglowofficial #iglow Makeup by: @smashboxcosmetics ?

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 9. Jun 2017 kl. 8:52 PDT

ANNONCE

Kan du beskrive dig selv med 3 ord?

Smilende, omsorgsfuld, humoristisk.

#tb til et lækkert offseason shoot med @thomasmartzak ? #photoshoot #fitness #offseason #nutramino #dedicated #blacknwhite BOOTYPROGRAM 100kr ???

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 25. Maj 2017 kl. 5:02 PDT

ANNONCE

Kan du fortælle os én ting om dig selv, som man ikke lige forventer? 

Udadtil kan jeg godt virke som en lille, sød og stille pige, men når først man lærer mig at kende, bliver folk tit overrasket over, hvor meget jeg kan snakke som en havnearbejder og fyrer den ene joke af efter den anden. 

?????? Totally in love with my hair, made by: @hairbywarming ??

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 3. Jun 2017 kl. 12:27 PDT

ANNONCE

Hvad skal man gøre for at score dig?

Så længe man er sød, udadvendt og ikke spiller en, man ikke er, samt har humor, så er jeg solgt - også må fyren da gerne være muskuløs og have nogle pæne øjne.

Drop scorereplikkerne, dem falder jeg ikke for!

En del har spurgt om jeg stadig sælger mit bootyprogram - og det gør jeg! Bare send mig en DM eller mail hvis du skal have fingrene i et ?? KUN 100kr ??? #bootylicous

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 18. Maj 2017 kl. 12:31 PDT

ANNONCE

Hvad er du mest tilfreds med ved dig selv?

Hmm, det må nok være mine øjne og min numse. Mine øjne plejer folk at lægge meget mærke til som det første og ja - så har jeg også fået en del komplimenter for min numse, samt nogle kalder mig '' booty-queen'' 

Efter et par timer under nålen ?? Finally done! ?? #tattoo #underboob #lowkey #happydays @lowkeytattoo @zennietattoo #egyptiangoddess OG OG OG - nu har jeg fået en del spørgsmål angående om jeg har fået lavet bryster og NEJ NEJ NEJ, det har jeg IKKE og det kommer heller ALDRIG til at ske ?

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 15. Maj 2017 kl. 7:28 PDT

ANNONCE

Hvordan synes du, at den perfekte date skal være?

Jeg er ikke den mest romantiske type og er faktisk heller ikke kæmpe fan af dates som sådan. Men hvis jeg endelig skal vælge, foretrækker jeg noget, hvor man er aktiv og ikke bare sidder face to face over en gang mad. 

Ville da lyve, hvis jeg sagde det gode vejr ikke påvirker mit humør til den gode side ??? #sunisup #thingshappen #bettertimes #happydays #almostsummer #lookingforward #cutseason #fitnessaddict #blacknwhite #thankful #smashboxcosmetics #shoprosted #shapeitdk #proteinbaker #littlemissperfect #hairbywarming @hairbywarming ??

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 5. Apr 2017 kl. 4:52 PDT

ANNONCE

Hvad er det mest akavede, en fyr har sagt til dig i byen? 

Nu er det meget sjældent, jeg går i byen. Da jeg fyldte 18 år, var jeg stort set hver weekend, men eftersom det er en del år siden, kan jeg desværre ikke huske det! Men der har helt sikkert været nogle akavet kommentarer indimellem. 

Går du med et ønske om en rund og fast numse op til bikinisæsonen, så HUSK jeg sælger mit bootyprogram for kun 100kr indtil på mandag d. 20 - derefter, 150 igen ?Bare send mig en DM eller mail, så finder vi ud af det ? #gørdinbagdeltildinfordel #gains #fitnessinstruktør #blivklartilsommer TBT ITALY ??

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 12. Mar 2017 kl. 1:33 PDT

ANNONCE

Hvad burde alle mænd vide?

At ALLE piger ikke har kæmpe bryster, at ALLE piger ikke har en flad mave og lange topmodel ben. Mange mænd har et helt forskruet syn på, hvordan kvindekroppen skal være - og ja, ud over det, så hader vi, når I tror, I kan lægge an på os ved at give et klask i røven eller smide en kæk kommentar. Pak det væk! Vi falder ikke for det

Er ikke super fan af den årstid her....??? #koldtudenfor #erikkefan #sneoveralt #snartjul #hvadskerder #tidenflyver #kanikkefølgemed

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 8. Nov 2016 kl. 10:59 PST

ANNONCE

Når det kommer til sex, hvad er så det vildeste, sjoveste eller mest akavede, du har prøvet? 

Alt med sex og sjove historier er kun noget, jeg snakker med mine tætte veninder om. 

Ben/ booty done! ? #saturday #legday #shoulders #fitnessistherapy #weekend #ornot #worktomorrow #moneymaker #14daysleft #newchapter #withmylove #happytimes

Et opslag delt af ??Certified fitness instructor (@_rikkeholmc) den 17. Sep 2016 kl. 9:02 PDT

ANNONCE

"Ugens spørgsmål", specielt lavet til dig: Ud fra din Instagram profil bruger du meget tid i Fitness - hvad har du ellers brugt/bruger din sommer på? 

Det er korrekt. Jeg bruger meget af min tid i fitness, men ud over det, elsker jeg at tilbringe min tid med veninder. Har også lige været en uge syd på til Bulgarien, hvilket man godt kunne bruge lidt mere af.

Kender du en sød, dansk pige over 18 år, der skal være vores næste Instababe - det kan være din veninde, din kæreste, dig selv eller blot en, du har lagt mærke til på Instagram, så send en besked på vores Facebook, Instagram eller en mail til journalist Jakob Flarup på jakobfl@benjamin.dk. Så vender vi tilbage, hvis det bliver aktuelt.

Gik du glip af galleriet med sidste uges Instababe, Nina-Rosa, så klik X.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE